Nyheder
imported

Det største påskeprogram nogensinde i Slettestrand

Hver eneste dag i påskeferien er der kanonfede oplevelser for hele familien i Svinkløv, Slettestrand og Thorupstrand.

“Vi er simpelthen så stolte af, at vi har fået samlet det største påskeprogram nogensinde. Det kan kun lade sig gøre, fordi alle de lokale turistaktører bakker op om det,“ siger Jette Haugaard Grønhøj, eventkoordinator i Visitjammerbugten.

Råvaremarked med lokale specialiteter, vilde MTB-oplevelser og kreative workshops er nogle af de mere end 50 aktiviteter, der skal lokke børn og voksne til området.

Guidet naturtur

Kom med ud i naturen i påsken

Hver formiddag sadler Svinkløv Turridning islænderne op og tager dig med ud på ridetur. I hele påsken kan du også dagligt deltage i pragtfulde vandreture.

“I Slettestrand, Tranum og Thorupstrand er vi så heldige, at vi lige nu har cirka 10 guider, der på hver sin måde er superdygtige til at give deltagerne en unik oplevelse i vores fantastiske natur,” siger Jette Haugaard Grønhøj.

Try Out-Door Slettestrand – NYHED

Langfredag er der premiere på den helt nye event Try Out-Door Slettestrand, som er et samarbejde mellem Destination Svinkløv/Slettestrand-Thorupstrand, VisitJammerbugten og VisitNordvestkysten. Her kan børn og voksne få smagsprøver på 30 for skellige outdooraktiviteter lige fra bueskydning over skattejagt til Puch Maxi-tur – ganske gratis.

Sjov for hele familien

Fællesskab og sjov for hele familien er der også masser af muligheder for i området.

“Hjortdal Dyrefarm er et sikkert hit for familier med mindre børn. Her kan man nemt bruge en halv dag i selskab med de søde og eksotiske dyr,“ fortæller Jette Haugaard Grønhøj.

Bevægelse på den underholdende måde venter i Tranum Fodboldgolf. Mens First Camp Klim Strand åbner legeplads, svømmeland og spa-afdeling for alle til Aktiv Påske.

På Tranum Klit Camping og i Feriecenter Slettestrand kan du spise nybagte pandekager tilsat duften af brænderøg, når der diskes op med rendyrket pandekagehygge og bål.

Kunst og kreativitet

Tre meget forskellige kunstudstillinger kan du opleve i smukke rammer på Tranum Strandgård, i Tinghuset i Fjerritslev og hos Han Herred Havbåde i Slettestrand.

På Tranum Strandgård og hos Tranum Lys og Glas er det dig selv og dine børn eller børnebørn, der står for de kreative udfoldelser til malerworkshop og stumpeglasworkshop. “I år er der virkelig noget for alle i vores påskeprogram,” slutter Jette Haugaard Grønhøj.

> Se program for Påske 2022 i Slettestrand

 

Læs om fantastiske oplevelser og events