Aabybro
imported

Det thailandske køkken kombineres med det nordiske

Nyt spisested tilbyder spændende smagsoplevelser og inviterer til reception

Tekst: Martin Frandsen

Eksklusive oplevelser i eget hjem, flotte selskabslokaler med tilhørende lækre menuer og spændende retter ud af huset.

Aabybro får snart nye spændende krydderier på byens menukort med det nye spisested Chef Jen.

chef jen

Reception

Fredag 2. september kl. 15.00 til 19,00 inviterer Suwanna og Jensak Sriphon til åbningsreception i Chef Jens splinternye og flotte lokaler på Posttorvet i Aabybro.
Dermed får Aabybro og omegn et nyt meget spændende spisested, og det byder på en komplet løsning til fester, events, firma-arrangementer og selskaber med selskabslokale samt menuer fra Chef Jen, men også mad ud af huset og den helt særlige private dining.
– Alle er meget velkomne til at kigge forbi, og ved receptionen har vi smagsprøver på vores mad, fortæller Suwanna Sriphon, som tilføjer, at også borgmester Mogens Chr. Gade kigger forbi.

Chef jen aabybro

I eget hjem

Suwanna og Jensak Sriphon har haft Chef Jen i seks år, som også tilbyder frokostordning til butikker og erhvervsliv samt dagens ret ud af huset.
Og så er der private dining.
– Hvis man gerne vil have noget godt at spise til for eksempel fest, mærkedage eller andre begivenheder i eget hjem, så tager Jensak ud og laver mad i kundens egne omgivelser, siger Suwanna Sriphon.
Det er en eksklusiv aften i madens tegn med godt selskab samt råvarer af god kvalitet, nyfortolkede klassikere og rigelige mængder.
– Der kan være plads til både sovs og salat på en jysk tallerken, og vores kunder forventer god kvalitet i begge dele, så det leverer vi, pointerer Jensak Sriphon.

Chef jen

Thai og nordisk

Ægteparret har rødder i Thailand, og Jensak Sriphon har derfor det traditionelle thailandske køkken med sig, og han har 11 års erfaring med det nordiske køkken.
Med denne kombination dukker der nye spændende smagskombinationer op – og mad inspireret af hele Verden.
Parret lægger meget vægt på, at hele forløbet bliver ydet med personlig og høj service.
– Vi skræddersyer arrangementet efter kundens ønsker både ved private dining og ved leje af selskabslokalerne, og ud fra ønskerne kommer vi så med vores anbefalinger og menuforslag, som vi så tilpasser, forklarer Suwanna Sriphon.

Dagens ret og frokost

Chefjen tilbyder også dagens ret.
– Vi kan se, der er efterspørgsel efter mad, som ikke er tabt i frituren, og som erstatter fast food med simreretter med god dybde, der har stået i timevis og trukket smag. Vi ønsker at tilbyde god hverdagsmad til dem, som gerne vil have et let alternativ, siger Jensak Sriphon.

Først en hobby

Forretningen Chef Jen startede som en hobby for snart syv år siden, men med den stigende efterspørgsel og et udbredt kendskab til den gode mad via mund-til-mund metoden samt en oplevelse af, at kunderne vender tilbage, har givet parret mod på at åbne forretning i Aabybro.

chef jen
– Jeg blev udlært kok fra Agerskov Kro i Sønderjylland for 11 år siden og har arbejdet som kok i kantinen på RTX i Aalborg, men lige siden jeg gik i lære som kok, har det være min drøm at have mit eget, siger Jensak Sriphon.
Suwanna er netop udlært hos Motorstyrelsen og står for det administrative og indretning, mens Jensak hersker i køkkenet.

Toppen af skalaen

Tom Jakobsen ejer lokalet på Posttorvet.
– Ud over køkken og en indgang til take out, så er der selvfølgelig egen indgang til et selskabslokale til 70-80 mennesker, men som også kan deles op i mindre størrelser. Det kan jo ikke alene bruges til fødselsdage, bryllupper eller konfirmationer, men også til events, influencere, firmer eller eksempelvis en tøjlancering, forklarer Suwanna Sriphon.
Og der er ikke blevet gået på kompromis med indretningen. Den er helt i toppen af skalaen.
Tom Jakobsen er meget tilfreds med at leje ud til Suwanna og Jensak Sriphon, fordi lokalerne passer godt til formålet, og med Aabybro bys store vækst er der plads til endnu et spisested i byen.

Læs om fantastiske oplevelser og events