Nyheder
imported

Detailbranchen mødes til inspirationsdag

Mandag den 30. januar mødes alle detailbutikker i Jammerbugten til den årlige inspirationsdag for branchen. Netværk, gode kundeoplevelser og motiverede medarbejdere er på dagsordenen.

Inspirationsdagen, som er kommet i stand via Jammerbugt Kommunes Centerbygruppe og de fire centerbyer, Pandrup, Aabybro, Brovst og Fjerritslev, afholdes i 2017 for andet år i træk, og er blevet en tilbagevendende begivenhed for branchen, hvor både ledere og medarbejdere mødes til netværk og inspirerende oplæg.

I følge erhvervskonsulent Flemming Jensen fra Vækst Jammerbugt, der er arrangør, er den store udfordring for branchen konkurrencen fra storcentrene og internettet

”Det handler rigtigt meget om at synliggøre det lokale, og det er vigtigt med et godt handelsliv med engagerede medarbejdere, som har fokus på det gode samarbejde, værtskab og service. Et attraktivt og bredt udvalg af butikker er afgørende i forhold til bl.a. bosætningen i de enkelte byer”, lyder det fra Flemming Jensen.

Motiverende oplægsholdere inspirerer
Til at inspirere butikkerne er Poul Guldborg, kendt som tidligere studievært på DR’s forbrugerprogram ”Rene ord for pengene” og kommunikationschef for Dansk Supermarked Gruppen, inviteret til at fortælle om, hvordan man som detailhandler etablerer og vedligeholder et godt netværk. Som Poul siger: ”Hvis du som detailhandler prioriterer networking, så vil du opleve øget salg, loyale kunder, nemmere rekruttering, mere hjælp og inspiration”

Derudover vil Jesper H. Jensen, HR Manager fra Fårup Sommerland med stor energi bl.a. fortælle om positive købsoplevelser for kunden, medarbejder engagement og motivation. Fårup Sommerland er tidligere blevet nr. 3 i den internationale konkurrence ”Verdens bedste inden for service i forlystelsesbranchen”

Inspirationsdagen skydes i gang af borgmester Mogens Gade og afholdes i Kultur,- og Erhvervscenter Jammerbugt i Aabybro. Arrangørerne håber på stor tilslutning både fra de 4 centerbyer, men ikke mindst også fra Blokhus, Saltum, Biersted, Gjøl og alle de øvrige byer i Jammerbugt Kommune. Alle Jammerbugt Kommunes detail butikker, restauranter, caféer m.fl. velkomne.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events