Aabybro

DGI Huset inviterer børnene til festlig MGP 2022

Lørdag 26. februar inviterer DGI Huset i Aabybro alle børn til festlig MGP 2022 med masser af glimmer, farver, snacks, musik og storskærm.
– Vi vil gerne holde en kæmpe børnefest. MGP bliver bare større og større og mere og mere festlig, hvor man derhjemme gør mere ud af dagens menu og måske pynter op med lidt glimmer, fortæller eventchef Belinda Fredsgaard, DGI Huset.
– Derfor vil vi holde en ultimative børnefest i DGI Huset.

Selfie og farvet hår
Når dørene åbner klokken 17.00, vil gæsterne blive budt velkommen med en rød løber samt et hav af balloner og en masser glimmer og glitter.
Der vil være boder, hvor man kan købe snacks og slush ice eller få taget en selfie foran en glimmervæg og der er en masse konkurrence med præmier.
– Der vil også være boder, hvor man for eksempel kan få en flot guldstjerne på kinden, eller en sej farve i håret, fortæller Belinda Fredsgaard.
Desuden vil der være al den pizza, man kan spise.

JAAIIL varmer op
Sidste år blev det lokale band, JAAIIL, en flot nummer 2 ved MGP, og bandet kommer i år i DGI Huset for at varme op til det store MGP-show 2022, som bliver vist på storskærm.
For forældre er der gratis adgang med mindre, de vil spise pizza, men forældre opfordres til at aflevere børnene i døren, og så er der mulighed for at købe take away med sig hjem.
– Det er jo en børnefest, og det bliver en rigtig festlig MGP-fest, fortæller Belinda Refsgaard.
Se mere på DGI Husets hjemmeside:

DGI Huset Aabybro (halbooking.dk)Læs om fantastiske oplevelser og events