Aabybro

DGI Huset inviterer til yderst aktiv vinterferie

DGI Huset i Aabybro gør sit til, at vinterferien bliver fyldt med sjove oplevelser og præsenterer et aktivt program i uge 8.

Hoppeborge og cirkus
Det starter allerede lørdag 19. og søndag 20. februar fra kl. 10 til 16, hvor to haller bliver fyldt med masser af forskellige hoppeborge fra HopNord samt tumleredskaber, action-aktiviteter og sumo-dragter, mens DJ Scout sørge for musikken.
– Aktiviteterne bliver aldersopdelt, så de passer henholdsvis til de små og de større, fortæller Belinda Fredgaard, eventansvarlig i DGI Huset.
– Vi havde et tilsvarende arrangement i efterårsferien, og det var en stor succes, så det er oplagt at gentage det.
Derimod er det en nyhed, at DGI Huset tirsdag 22. februar kan invitere børn, forældre og bedsteforældre i cirkus.
Det er Cirkus Trapez, der kommer forbi med klovner, slangemennesker, geder og andre dyr.
– Vi vil gerne have, at der sker noget i ferien, og at DGI Huset er et sted, man tager hen også i ferierne. Derfor prøver vi at tilbyde også nye aktiviteter som cirkus, hvor det er oplagt at tage sine bedsteforældre med, siger Belinda Fredsgaard.
Onsdag, torsdag og fredag i uge 8 tilbyder DGI Huset så idrætscamp, hvor DGI Nordjylland sørger for, at man kan komme og snuse til forskellige idrætsgrene som svømning, håndbold, fodbold eller badminton – og så slutter ferieugen som bekendt af med den stor MGP-fest i DGI Huset lørdag 26. februar.

Læs om fantastiske oplevelser og events