Aabybro

Diana Aarestrup ny borgmesterkandidat for S

Afløseren for Jens Chr. Golding er fundet

Diane Aarestrup er blevet valgt som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune efter en urafstemning blandt partiets medlemmer.
Det oplyser formand for S i Jammerbugt, Mary-Ann Sørensen efter urafstemningen, som sluttede til midnat 5. februar.

Stemmeprocenter
Af partiets medlemmer stemte 64,8 procent.
Her af pegede 54,9 procent på Diana Aarestrup, mens Per Halsboe-Larsen opnåede 41,4 procent af stemmerne og 4,7 procent var blanke.
– Hjerteligt til lykke til Diane Aarestrup. I partiforeningen glæder vi os til at samarbejde med vores nye borgmesterkandidat om at få et nyt politisk flertal i Jammerbugt efter kommunalvalget i 2021, siger Mary-Ann Sørensen.

Begge arbejder sammen
– Tak til Per Halsboe-Larsen for at stille sig til rådighed som kandidat. I valgkampen har begge kandidater tilkendegivet at ville samarbejde om den fælles socialdemokratiske sag uafhængigt af, hvem der løb af med sejren. Vi har brug for alle gode kræfter, understreger hun.

Første gang siden 2005
Det er første gang siden 2005, at Socialdemokraterne i Jammerbugt har haft en urafstemning om borgmesterkandidatposten samt tjansen som gruppeformand.
– Denne gang har den været elektronisk, og det har helt sikkert været med til at sikre den høje stemmeprocent, siger Mary-Ann Sørensen.

Diane Aarestrup har været medlem af Kommunalbestyrelsen siden 2014.
Hun er i den nuværende kommunalbestyrelse næstformand i Social- og Sundhedsudvalget og medlem af Økonomiudvalget.

Læs om fantastiske oplevelser og events