Nyheder
imported news

Dodo & The Dodos kom med alle klassikerne

Der var rig lejlighed til at synge med, da det kendte band indtog Blokhus.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Der var fuld hus på Torvet i Blokhus, og mange havde ringet forgæves for at få billetter til koncerten med Dodo & The Dodos torsdag aften 5. august.
– Vi kunne have haft et meget større publikum, hvis ikke vi havde restriktionerne, fortæller Karl Korfits på vegne af arrangørerne.
– Og der var en rigtig dejlig stemning til koncerten.

I sommerlandet
Efter en fin opvarmning fra Romhandleren lagde Dodo & The Dodos ud med nogle nye numre, men det var deres klassikere, som fik publikum til at svinge og synge med på blandt andet Sømand Af Verden.
Og for Dodo & The Dodos er det altid en fornøjelse at optræde i sommerlandet.
– Det er altid sjovt. Folk holder ferie og er derfor mere afslappede, så der er altid en rigtig god stemning til koncerten, hvis vejret er med os, fortæller Dodo.
Det var ikke tilfældigt, at bandet kom med et hav af deres kendte sange, tværtimod.
– Vi har 10 til 12 sange som vi skal have med for ikke at skuffe publikum. Man kender det jo også fra sig selv, at man kan blive lidt skuffet, hvis ens yndlingssang ikke bliver spillet til en koncert, fortæller hun.

På toppen i årtier
Dodo & The Dodos har været på toppen af den danske musikscene siden midten af 1980´erne, og det skyldes blandt andet et evigt ønske om at blive bedre og bedre.
– Vi koncentrerer os om de ting, vi gerne vil være bedre til. Vi er nærmest altid i øvelokalet for at lægge mere på og blive bedre. Det er en proces, som aldrig bliver færdig. Vi har altid en sult efter at blive bedre til det, vi gør, fortæller Dodo.
Rækken af sommerkoncerter slutter torsdag 12. august, når Sømændene kommer til Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events