Pandrup

Dødbolde gjorde ondt på Jammerbugt FC

Nordic Bet Ligaen, Kvalifikationsspillet

Fremad Amager – Jammerbugt FC: 4-1 (1-0)
1-0 (2.) Hans Bonnesen
1-1 (50.) Omar Natami
2-1 (64.) Hans Bonnesen
3-1 (83.) Gustav Marcussen
4-1 (88.) Jakob Johansson

Det var tre mål på dødbolde af Fremad Amager, som afgjorde bundkampen fredag aften, og det ærgrer spillende assistenttræner, Sead Gavranovic.
– Det er efter hjørnespark og efter et frispark, at de scorer de første tre mål. Det er ikke godt nok. Når man er bundhold som os, så skal man kunne forsvare sig mod dødbolde, siger han.

Svær start
Og Jammerbugt FC fik en svær start i den vigtige kamp ved at komme bagud allerede i 2. minut.
– Fremad Amager fik først ét hjørnespark og derefter endnu et, som blev forlænget til bagerste stolpe, hvor en modstander stod helt fri, fordi vi ikke holder vores mand, fortæller Sead Gavranovic.
Derudover roser han indsatsen og spillet i 1. halvleg, og de gode takter fortsatte også efter pausen, hvor Jammerbugt FC fik udlignet ved Omar Natami kort inde i 2. halvleg – også efter en dødbold.
Et hjørnespark blev clearet, men lige ud til Omar Natami, der tæmmede bolden med venstre og scorede flot med højre.
– Vi spillede godt og trykkede fint på og var bedre end Fremad Amager, men igen fik de et hjørnespark, som de scorede på, fortæller Sead Gavranovic.
Jammerbugt FC jagtede igen en udligning og pressede på, men et frispark til Fremad Amager var optakten til endnu et mål.
– Det dræbte kampen. Det er ærgerligt, fordi vi havde spillet en god kamp, siger Sead Gavranovic.

Tror på det
Men der er stadig 27 point at spille om, hæfter han sig ved.
– Vi har fem point op. Vi giver ikke op, og vi tror stadig på det. Nu skal vi møde Esbjerg næste gang, så kan vi starte med en sejr i den kamp, siger Sead Gavranovic.
Esbjerg fB kommer til Jetsmark søndag 10. april kl. 14.

Holdopstilling Jammerbugt FC (3-4-3):

Pape Ndianye – Moussa Kamara, Rayan Senhdadji, Ismael Sidibe (Boubacar Haidara, 14. minut) – Alya Toure (Yan Bouché, 75. minut), Sekoua Bangoura, Farid Ikene, Emil Nielsen – Omar Natami, Ahmed Gero, Abdramane Djitteye (Sead Gavranovic, 75. minut)

Læs om fantastiske oplevelser og events