Pandrup

Dramatisk nederlag til Jammerbugt FC

Fodbold, Nordic Bet Ligaen
Jammerbugt FC – HB Køge: 0-3 (0-2)
0-1, William Madsen (11.)
Ismael Sidibe, rødt kort (44.)
0-2 Nsungusi Efiong (51.)
0-3 Janus Seehausen (84.)

Inden den spændingsfyldte kamp mellem Jammerbugt FC og HB Køge kunne hjemmeholdets tyske ejer, Klaus-Dieter Müller fortælle, at han søger forstærkninger – til opgaver uden for banen.
For tiden er han nemlig ene om at håndtere administrative opgaver og ting som sponsorpleje.
– Vi har brug for at få ansat en person til vores kontoropgaver. Desuden leder jeg efter en dansk assistenttræner samt en dansk konditionstræner sagde Klaus-Dieter Müller.
En af assistenterne, Kharoubi Mustapha, er nemlig åbenbart fortid i klubben.
Til spørgsmålet om økonomien oplyste Klaus-Dieter Müller, at processen med at få betalt alle kreditorer er i gang.
– Vi er i gang med at betale regningerne, sagde Klaus-Dieter Müller.

Dramatisk opgør
Det blev en dramatisk 1. halvleg, da Jammerbugt FC skulle forsøge at fortsætte sidste weekends gode takter efter sejren over Vendsyssel FF, da nedrykningsspillets førerhold, HB Køge, kom på besøg i Pandrup.
I øvrigt på en meget tør, knoldet bane med gule mælkebøtter hist pist, og banen fik kritik fra både værter og gæster
Blandt hjemmeholdets tilskuere forsatte utilfredsheden, men den var rettet mod dommerpræstationen.

Straffet på kontra
HB Køge startede kampen med at presse værterne i bund, og gæsterne vandt stort set alle andenbolde og havde flere tilløb til mål, blandt andet måtte Maroine Mihoubi sparke bolden væk foran stregen, da Nicolai Vinter, der havde overtaget målet i stedet for den skadede Pape N´Diaye, var passeret.
HB Køge fik også bolden i nettet efter et indlæg fra venstre efter 6 minutter, men målet blev annulleret for offside.
Jammerbugt FC var indtil da farlige på hjørnespark, men kom bagud på et kontraangreb efter et frispark til Jammerbugt FC foran HB Køges felt.
Gæsterne førte hurtigt bolden frem og skiftede fra højre, hvor et nyt fladt indlæg blev sendt ind foran mål og i nettet.
To minutter efter, i 13. minut, appellerede Jammerbugt FC for straffespark til Emil Nielsen.
Han tilbage erobrede en ellers tabt bold i Køge-feltet og blev lagt ned, men det var ikke nok for dommeren, der var placeret blot en meter fra stedet. Han vinkede afvisende.

Daniel Agger effekten?
Som halvlegen skred frem kom Jammerbugt FC bedre og bedre med, dog havde gæsterne en stor chance efter en halv time, som Nicolai Vinter reddede flot, og kort efter var Jammerbugt FC tæt på at lykkes med en god fremlægning til Omar Natami.
På dette tidspunkt havde der fra HB Køges bænk allerede været flere utilfredse udbrud mod Jammerbugt-spillerne, og det kulminerede da Ismael Sidibe begik frispark midt på banen i 44. minut.
Han stemplede på bolden, men ramte også en modstander og mens spillere fra de to hold på banen skubbede til hinanden, fik det også HB Køge-bænken og cheftræner Daniel Agger helt op i det mørkerøde felt, mens Jammerbugt FC-træner Nabil Trabelsi bad ham dæmpe sig og mindede Daniel Agger om, at han var chef for sit hold.

Rødt kort
Det endte med rødt kort til Sidibe og gule kort til Farid Ikene og gæsternes Nemanja Cavnic.
Jammerbugt-lejren var utilfreds med det røde kort og sammenlignede episoden med et frispark begået af Nsungusi Efiong mod Emil Nielsen kort for inden, hvilket udløste gult kort.
Men ondt blev værre for Jammerbugt FC i overtiden i 1. halvleg, hvor en fejlaflevering i opspillet sendte Nsungusi Efiong alene mod Nikolai Vinter og angriberen scorede.
Under jublen over målet løftede netop Nsungusi Efiong hjørneflaget for at fejre scoringen – og det fik Jammerbugt-lejren til at efterlyse et gult kort til spilleren – som det skal udløse efter fodboldreglerne – og dermed et rødt kort til HB Køge spilleren, som allerede havde gult i forvejen, men der kom ingen reaktion fra de 4 dommere.

Forsøgte efter pausen
Dermed synes kampen afgjort allerede halvvejs, men Jammerbugt FC kom friskt ud til 2. halvleg og havde bolden mest i store perioder og gik efter en scoring, mens gæsterne lurede på kontra, men hjemmeholdet fik ikke gevinst ud af anstrengelserne.
– Det var træls og op ad bakke fra start, siger spillende assistenttræner Sead Gavranovic om kampen.
– Vi kom skidt fra start, og vi føler lidt, at det røde kort er en overreaktion, men jeg skal lige se den igen.
– Vi forærer så mål nummer to væk. Det var bestemt ikke vores kamp, og så kan man føle sig snydt, men vi var der ikke i dag, og det er ikke godt nok, understreger han.
Jammerbugt FC spiller søndag ude mod Vendsyssel FF.
– Heldigvis har intet ændret sig af, at vi tabte. Vi har lige slået Vendsyssel FF, og vi kan gøre det igen, så kommer vi tættere på redningen, og vi hiver også dem med ind i nedrykningskampen, siger Sead Gavranovic.

Læs om fantastiske oplevelser og events