Blokhus

Drillesyge nisser

I december er der både hygge, sjov og ballade i Nissehuset i skoven hos Etly Klarborg.

Juleforberedelserne er i fuld gang, og det hele står mildest talt på den anden ende ved kunsthåndværkerens værksted og butik i Moseby. Det er for at være klar til at byde gæsterne velkommen de 3 søndage i advent (3., 10., og 17. december), hvor Nissehuset holder åbent fra kl. 11-16.

Det populære julearrangement tiltrækker børnefamilierne fra både nær og fjern. De kommer alle for at opleve det helt specielle nisseunivers, der er bygget op om Etly Klarborgs røde keramiknisser, der pryder hjemmene i det ganske land.

På søndage i december bliver de små nisser levendegjort, og de spreder masser af eventyrlig julemagi og hyggelig stemning imens gæsterne bevæger sig ned ad stierne fra Butik Gammelbo og igennem skoven til Nissehuset.
Hele turen er skiltet, så der er ingen fare for at fare vild, lover de hos Etly Klarborg, men dog kan man jo aldrig vide sig helt sikker. Nisserne, der bor i skoven, har nemlig travlt med at hygge om deres gæster, drille og lege med alle børn, der kigger forbi. Så måske har en af dem vendt skiltet.

Etly klarborg Nissehuset_052
Etly klarborg Nissehuset_052

Når man nærmer sig Nissehuset, vil man måske kunne høre nisserne fnise eller grine inde fra skoven.

-Hvis man er heldig kan man måske få øje på én af dem, siger de ved Etly Klarborg.

Nissehuset får også besøg af julemanden, som byder alle velkommen. Han elsker at snakke med de små og har man været sød, så deler han også gerne ud af godterne i lommen.

Inde i selve Nissehuset kan man nyde julestemningen, få varmen og købe æbleskiver, gløgg og sodavand.

Flere juleoplevelser

Er du vild med jul og alle de oplevelser, der hører med, så kan du finde oversigt med inspiration til julemarkeder, som du bør besøge langs Nordjyllands vestkyst. 

Læs om fantastiske oplevelser og events