Nyheder
imported

Dukketeater succes gentages

Guldlok Dukketeater spillede for fulde huse i Påsken. Nu følges succesen op med fire forestillinger i Bededagene

Guldlok Dukketeater spillede for fulde huse i Påsken. Nu følges succesen op med fire forestillinger i Bededagene

En af påskens helt store begivenheder var dukketeatret på første sal i Blokhuscentret.

Samtlige forestillinger havde stor tiltrækningskraft på forældre og børn.

– Det oversteg fuldstændig vores forventninger, og reaktionerne bagefter var fantastiske, fortæller Lotte Kande fra Destination Blokhus Erhverv.

Heldigvis  var Bodil Lildholdt Rytz fra Guldlok Dukketeater med på at stille op med sit fantastiske dukketeater, samme sted igen i Bededagene.

– Jeg glæder mig, fortæller hun.

Der bliver forestillinger Fredag d. 26. samt lørdag d. 27. april , begge dage kl. 11 samt kl. 14.

Forestillingerne foregår på 1. sal i Blokhus Centret – Indgang i opgangen til venstre for Butik Juvelen eller indefra centret. Der er skilte der viser vej.

Entreen koster ligesom i Påsken 40 kr.

Guldlok og de 3 bjørne – Kl. 11.00

Vi møder den nysgerrige Guldlok, der en dag løber helt alene ud i skoven og ind i et bjørnehus. Her bor der en bjørne-familie, som er ude at gå morgentur. I mens spiser Guldlok af bjørnenes mad,  hopper rundt i deres stole og synes det hele er mægtig spændende. Til sidst bliver hun dog så træt, at hun falder i søvn i den mindste bjørns seng. Pludselig kommer bjørnene hjem … Et dejligt eventyr med masser af humor og dramatik – også for de mindste!…

Snøvle-Per – Kl. 14.00

Vi møder Snøvle-Per, en klog kone, en konge, en sur prinsesse og et spøgelse – alt – der hører til i et rigtigt eventyr og lidt til.

Noget om at drille og blive drillet, at være venner eller uvenner og noget om at være bange for uha da da … slots-spøgelser!
Og så lige noget om hvor svært det er at sige remser udenad, især når man har lang næse: Giffel, gaffel, sniffel, snaffel, snøvle, bøvle …. 
Det er da ganske umuligt!

 

Læs om fantastiske oplevelser og events