Nyheder
imported

Dum pointdeling

Blokhus FC havde Otterup i sækken, men satte en to mål´s føring over styr i det 88. minut og tre minutter inde overtiden

 Blokhus FC havde Otterup i sækken, men satte en to mål´s føring over styr i det 88. minut og tre minutter inde overtiden.

Det var ellers et velspillende Blokhus hold som havde overtaget i store dele af kampen, og set med Blokhus øjne havde holdet fortjente en sejr.

Sådan skulle det desværre ikke blive.

Blokhus startede bedst og kom i det 22. minut foran, da Christoffer Hansen headede bolden flot i mål, efter et indlæg fra venstre side.

Desværre holdt denne føring kun 9 minutter. Otterup kom længere frem på banen og det resulterede i en udligning.

Et selvmål i det 42. minut gav dog fornyet tro på at Blokhus kunne hente alle tre point, og da Mads Severinsen i det 71. minut øgede føringen til 3 – 1, så det hele ganske fornuftigt ud.

Men blot fem minutter senere blev kampen krydret med mere dramatik da Mathe Nygaard fik sit andet gule kort. 

Otterup lagde nu pres på, og her gjorde Martin Lund fra Otterup desværre en forskel. Han headede først bolden ind i det 88. minut, og fire minutter inde i overtiden bankede han bolden ind til 3 – 3.

Med det uafgjorte resultat mistede man lidt terræn i toppen, og næste rundes kamp kan godt gå hen og blive en pæn stor mundfuld. Her skal man nemlig på besøg i Århus og møde rækkens suveræne tophold Århus Fremad.

Se den aktuelle stilling her: TRYK HER

Blokhus FC – Otterup: 3-3 (2-1)

22′ 1-0 Christoffer Hansen
32′ 1-1 Michael Overgård
42′ 2-1 Selvmål, Thomas Johansen
71′ 3-1 Mads Severinsen
76′ Rødt kort, Malthe Nygaard
88′ 3-2 Maritin Lund
90′ 3-3 Marting Lund

Tilskuertal: 282

Læs om fantastiske oplevelser og events