Nyheder
imported

Efterårsferie i Blokhus – aktiviteter for hele familien

Destination Blokhus er allerede nu i gang med at planlægge den store efterårsferie. Programmet bliver spækket med aktiviteter for hele familien. Fårup Sommerland er også klar med et flot 9-dages program – og tilsammen giver det en spændende efterårsferie

Oplevelser:

Efterårsferie – aktiviteter for hele familien

Destination Blokhus er allerede nu i gang med at planlægge den store efterårsferie. Programmet bliver spækket med aktiviteter for hele familien. Fårup Sommerland er også klar med et flot 9-dages program – og tilsammen giver det en spændende efterårsferie.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Sidste uge havde aktivitetsudvalget fra Destination Blokhus igen møde. Denne gang blev de første aktiviteter på det store 9-dages program fastsat, og udvalget tør godt garantere, at der bliver noget for enhver smag. – Med fokus på børnefamilierne forsøger vi at inkorporere aktiviteter rundt i destinationen. Således vil vi arbejde for igen at få laser-game i Blokhus Klitplantage, guidede ture med naturvejledere i byen og skoven, leg for børn i alle aldre i Skulpturparken, halloween-løb, kreativt værksted på Torvet i Blokhus og labyrint-leg bag ved Dagli’ Brugsen i Blokhus, fortæller Jannie Ratke, Visitjammerbugten Blokhus, og fortsætter: – Der vil også være fokus på aktiv ferie med eksempelvis løb, mountainbike-ture, fototure med Poul Nymark og svampe- og cafékringle cykleture.

– Vi vil forsøge at have aktiviteter hver evig eneste dag i efterårsferien, fortæller Thomas Velling, uddeler i Dagli’ Brugsen Blokhus, og fortsætter: – Traditionen tro vil der naturligvis også være græskarudskæring, og vi vil også lave pizzabagning for børn, opstille en sej labyrint og meget meget mere, fortæller han.

Foruden ovenstående, er der jo også flere musikarrangementer, som eksempelvis Peter Viskinde på Spillestedet, Kulturhuset Blokhus og Kandis på Fårup Skovhus. Derudover skal den traditionsrige Hune-Blokhus Hundefestival naturligvis også nævnes, afslutter Jannie Ratke.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland holder også åbent i efterårsferien fra den 9. til 17. oktober 2015. Her kan du opleve ægte efterårsstemning, når de slår dørene op Høstfest. Hver dag kan man deltage i sjove aktiviteter rundt om i parken. Man kan f. eks. forsøge at finde vej gennem den store halmballe-labyrint eller tage på familieskattejagt i skoven. Man kan også møde det moderne landbrug og deltage i aktiviteterne på Landbrug og Fødevarers udstilling.

Der tages forbehold for ændringer, aflysninger og helt sikkert flere tiltag. 

Læs om fantastiske oplevelser og events