Nyheder
imported

Ekstra bonus til koncert

Gry Harrit slutter sig til Moonjam og Lis Sørensen koncert

Gry Harrit slutter sig til Moonjam og Lis Sørensen koncert

Når Kulturhuset Blokhus for første gang afholder udendørskoncert Torsdag d. 8. August, sker det med maner. Både Lis Sørensen og Moonjam dukker op til et brag af en dobbeltkoncert.

De to navne har for længste cementeret deres position i dansk musik, og lige nu er Lis Sørensen radioaktuel med sin nye single ”Længes efter mere”, som har sneget sig ind på landets playlister, og allerede nu er et af sommerens mest spillede radiohits.
Men også et tredje navn lurer i kulissen i kraft af sangerinden Gry Harrit, der går på scenen sammen med Moonjam

Gruppen udvider repertoiret med en håndfuld af de bedste Sneakers numre, og her har de i de sidste par år brugt Gry Harriet til at tage sig kærligt og fuldvoksent af bandets hedengangne vokalist, Sanne Salomonsen’s forsanger-rolle.
Gry Harrit er, udover hos Moonjam, med hos Sebastian og Sing Sing Sing, ligesom hun har optrådt med en lang række danske navne, både live og i studiet.

Hun er gennem de sidste knap to år blevet indarbejdet i den helt specielle og krævende position, som det naturligvis er at skulle løfte sådan en opgave. Det allervigtigste, har været at finde helt ind til den magiske kerne og kemi som “drengene” – der også udgjorde kernen i Sneakers – besidder. Skridt for skridt, sejt og arbejdsomt, og ikke mindst med alle antenner ude, har Gry Harrit bevist at hun er den helt rigtige “solo-sild”, når det gælder genhøret med de tidlige 80-ere’s danske rockband nummer et…!
Morten Kærså var en af de drivende kræfter i Sneakers, og skrev meget af materialet til det legendariske danske band hvor også Moonjams guitarist Mikkel Nordsø var medlem, og Moonjam har ved specielle lejligheder hentet sange fra det populære Sneakers repertoire, og således givet publikum en ekstra bonus i form af nogle af danskrockens største sange. Og det samme kan man altså opleve den 8. august
Arrangørerne sætter alle sejl til for at skabe en tradition for udendørs koncerter på den tidligere sportsplads bag Kulturhuset. Pladsen rummer nemt 2-3000 gæster i sin nuværende form, med de flotte sandskulpturer som en flot kulisse til koncerten med de populære navne.

Læs om fantastiske oplevelser og events