Nyheder
imported

ELSK har udvidet ejerkredsen

Det bæredygtige modebrand ELSK, har udvidet ejerkredsen med to nye investorer; heriblandt Per Kalstrup Christiansen fra Livsstilshuset Kalstrup.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

ELSK har udvidet ejerkredsen med Per Christiansen og Henrik Dam Jespersen. Dermed har virksomheden fået tilført yderlige likviditet, og vigtigst af alt, yderligere kompetencer, som kan sikre at ELSK ikke bare kan forsætte sin positive vækst, men at det også kan ske på en måde hvor man bibeholder det oprindelige værdisæt, lyder det fra grundlæggerne Lars Riis & Lukas L. Leszczynski.  Per Kalstrup Christiansen, som ejer livstilshuset Kalstrup i Blokhus, ser investeringen som spændende – både ud fra hjerte og hjerne: – Vi havde faktisk lagt vores første ordre på ELSK til butikken, inden vi meldte os på banen som potentiel investor. Vi kunne dog hurtigt se, at det var et koncept, som vi gerne ville være en endnu større del af. Efterspørgslen er enorm og konceptet er fuldført. Vi tror på, at det kan blive en fornuftig investering, men i høj grad også fordi ELSK kommer med et koncept, som passer perfekt ind i vores egen filosofi for KALSTRUP, og har et værdisæt som vi gerne vil arbejde med i dagligdagen, samt være med til at udvikle yderligere. Vi tror der er et enormt potentiale for at få et utrolig stærkt brand, som vil kunne tilføre noget nyt til branchen, fortæller han.

Ifølge Lars Riis, har Per den rette forståelse for den måske atypiske måde at tænke både forretning og koncept på, og kan arbejde innovativt med de unikke produkter samtidig med, at han kan være med til at skabe en sund forretning der ikke blot er en døgnflue.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events