Nyheder
imported

Elvis kommer til Blokhus

Dinnershow med scandinaviens bedste Elvis imitator

Dinnershow med scandinaviens bedste Elvis imitator

Lørdag den 1. november får Kulturhuset Blokhus besøg af Elvis, i form af skolelærer og OB fan Henrik Busborg.

Hans helt store passion er pailietter, solbriller og spetakulære outfits, kombineret med rollen som ETA – Elvis Tribute Artist.

Men i forhold til rigtig mange andre af den slags så mener Henrik Busborg det alvorligt. Så alvorligt at han flere gange er kåret som Danmarks bedste Elvis ETA.

Højdepunktet er foreløbigt i 2012 hvor han blev udråbt som scandinaviens bedste ETA. En kåring der fandt sted på det danske Graceland i Randers, og med et dommerpanel der blandt andet havde Elvis´gamle tourmanager Charles Stone med.

Og man bliver ikke bare lige en Elvis ETA ved at iføre sig et specielt sæt tøj og påføre sig en sort paryk og et par solbriller.

Henrik Busborg har brugt lang tid på at researche omkring Elvis, og han holder blandt andet også foredrag omkring hans store idol.

Den 1. november genfortælles et lille bid af Elvis historie, når Henrik Busborg & The Devils optræder med en opsætning af den legendariske ”Live In Las Vegas” koncert, hvor ”The King” for en aften vender tilbage, omgivet af 11 musikere og sangere, på kulturhusets scene.

Læs om fantastiske oplevelser og events