Nyheder
imported

En eventkoordinator springer ud

Astrid Graungaard fra VisitJammerbugten har færdiggjort sin uddannelse i Innovative Event Management, med et flot 12-tal. Det blev fejret fra himlen med udsigt over Jammerbugten.

Tekst: Louise Kande – Foto: Jette Grønhøj

– Min elevplads er sejere end din, skrev Astrid Graungaard på sin Facebookside, umiddelbart efter, at hun blev kastet ud af et fly fra 4000 meters højde. De fleste tænker nok, at det var noget af en vild og ikke mindst modig afslutning på en uddannelse.  Kl.  07.30, torsdag d. 14. juni blev Astrid hentet fra sin bopæl i Aalborg. Overbevist om, at hun skulle ud og udse et nyt område for etablering af Events med et par frivillige – som hun så ofte har gjort. Først da hun holder udenfor Sindal Flyveplads går det op for hende, at dette ikke er en helt almindelig dag på kontoret. Hendes kollegaer fra VisitJammerbugten har nemlig, i smug, arrangeret et tandemspring til Astrid. – Vi ville overraske hende. Og hun er selv enormt god til at komme med sjove, kreative og spændende ideér, så det skulle hendes egen overraskelse også være, fortæller bureaukoordinator, Jannie Ratke fra VisitJammerbugten og fortsætter: – Hun har i løbet af de sidste to år bidraget til etablering af events i Jammerbugten og har også klaret sin eksamen rigtig flot, så det skulle jo fejres.

– Det var ikke et spørgsmål om jeg skulle afsted, men et spørgsmål om hvornår, siger Astrid, som blev noget overrasket over kollegaernes påfund. Astrid blev sat grundigt ind i tingene og sendt afsted. Imens havde lokale, frivillige, samarbejdspartnere og kollegaer fra Blokhus samlet sig på Blokhus Strand, med bannere, morgenmad og masser af flag. – Det var den vildeste oplevelse nogensinde. Jeg sprang ud som eventkoordinator, med udsigt over Jammerbugten og med 200 kilometer i timen. De havde virkelig taget fusen på mig! Jeg glemmer det aldrig, siger Astrid, der fortsætter sit virke på VisitJammerbugten sommeren igennem – og forude venter nye eventyr og arbejdsmuligheder, for den ny udklækkede eventkoordinator.

Læs om fantastiske oplevelser og events