Nyheder
imported

En fantastisk start på vinterferien i Blokhus

Gæsterne har taget overordentligt godt imod Vinterfestivalens mange aktiviteter

Tekst: Martin Frandsen Foto: Poul Nymark

Vejret sørgede for den perfekte oplevelse i Blokhus i den første weekend i ferieugerne. Højt til den blå himmel, solskin, suk solnedgang og lyden af knirkende sne.

Glade for aktiviteterne
Og de glade feriegæster har taget yderst godt imod Vinterfestivalen med de mange udendørs aktiviteter, hvor der samtidig bliver taget hensyn, holdt afstand og man passer på hinanden.
– Vinterfestivalen har fået en helt fantastisk start, og vi har fået så mange positive tilbagemeldinger fra folk, som er glade for, at der er så meget at tage sig til i Blokhus, selv om det er Corona-tider, fortæller Jannie Ratke på vegne af Erhvervsforeningen Destination Blokhus.
Sammen med områdets forretninger, frivillige og andre aktører står destinationen bag Vinterfestivalen.

Alle katte røg i tønden
Den forgange lørdag og søndag kunne alle børn op til 15 år kaste katten i tønden på Scenen på Torvet for at fejre fastelavn på en anderledes måde, og det var en så stor succes, at alle 300 katte kom i brug.
Søndag blev fastelavn også markeret med balladeruten, hvor alle børn op til 12 år ved at løse gåden kunne få en gratis fastelavnsbolle hos bageren i Hune.
Mange familier benyttede sig af denne aktivitet, og Jannie Ratke anslår, at op mod 1.000 mennesker har gået turen hen over dagen.

Quiz og opgaveløb
– Vi har lige haft SnapChat opgaveløb, og selv om sneen væltede ned, så kom her 20 familier, fortæller Jannie Ratke mandag eftermiddag.
Desuden er der kommet de første besvarelser på refleksjagten, mens der foreløbig er kommet 900 besvarelser på Blokhus Quizzen, som er online.
Og så er der selvfølgelig den meget populære skøjtebanen på Torvet, hvor der nu er udvidede åbningstider i uge 7 – husk at bestille tid – og de frivillige sørge for, at der bliver holdt afstand og passet på, så alle kan være trygge.
Så kig endelig forbi til Blokhus, og se det alsidige program for Vinterfestivalen her:
https://www.epaper.dk/blokhusavis/vinterfestival2021/

 

Læs om fantastiske oplevelser og events