Blokhus

– En helt fantastisk start på ugen

– Grænserne er nu åbne til både Tyskland og Norge, og det er en rigtig god nyhed for vores område. Tilbage står opgøret med seks-dages-reglen og en yderligere åbning for andre internationale gæster.
Med en åbning midt juni til to af de absolut vigtigste markeder så kigger vi nu ind i en rigtig god hovedsæson og med et forsigtigt håb om at efteråret også kan blive bedre end normalt så vi kan indhente noget af det, vi har tabt i foråret, oplyser Destination Nordvestkysten i en pressemeddelelse.
(Foto: Destination Nordvestkysten)

Charterture fra Bergen og Oslo til Aalborg lufthavn
I dag, mandag 15. juni, er også dagen, hvor Apollo kan annoncere, at man fra 4. juli til midt august vil have ugentlige charterflyvninger fra Bergen og Oslo til Aalborg Lufthavn. Kapaciteten per fly er 221 sæder.
Destination Nordvestkysten har været løbende i dialog med Apollo med indspark til overnatning samt oplevelser og ser meget frem til at byde velkommen til nogle nye målgrupper.
Generelt så kan Destination Nordvestkysten se, at fire ud af fem af gæster overvejer et genbesøg indenfor to år, hvilket selvfølgelig også gør det interessant på en lidt længere bane. Overnatningsmæssigt vil gæsterne hovedsageligt være placeret i nord, men oplevelsesmæssigt vil Destination Nordvestkysten forsøge at få dem mere rundt i hele destinationen.

Yderligere 50 mio. til international markedsføring af dansk turisme
Som et led i “aftalen om udfasning af hjælpepakker, stimuli-initiativer og eksportinitiativer” er regeringen og et bredt flertal af Folketingets partier blevet enige om at allokere 50 mio. kr. til styrkelse af den internationale markedsføring i 2020.
Det er utroligt positivt at man på denne måde går ind og styrker markedsføringen, således at dansk turisme og dermed også Destination Nordvestkysten kan forbedre chancerne for en forlængelse af hovedsæsonen ind i efteråret.

Infomateriale om COVID-19 til deling med gæster
Dansk Erhverv har lovet Erhvervsministeriet at bistå med at udbrede informationsmateriale til turister i Danmark. Informationsmaterialet giver gode råd til hvordan man som turist i Danmark bedst kan beskytte sig selv og andre, samt hvordan turister i Danmark skal forholde sig ved symptomer på COVID.
Materialet vil løbende blive gjort tilgængeligt på en række forskellige sprog. Det findes her:
https://www.sst.dk/da/Udgivelser/2020/COVID-19-Information-til-turister-i-Danmark
 

Læs om fantastiske oplevelser og events