Nyheder
imported

En jagt efter passion og kvalitet

Deerhunter er en del af den familieejede tekstilvirksomhed F. Engel fra 1927 med design, produktion og salg af arbejdstøj, herretøj og jagttøj til hele Europa.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Den internationale virksomhed, F. Engel, i Haderslev med 3. og 4. generation ved roret fejrede i 2017, 90 års jubilæum. Virksomheden tæller nu tre forskellige tekstilmærker, bl.a. det anerkendte Deerhunter, der producerer jagtbeklædning og udstyr til de kvalitetsbevidste jægere og outdoor-entusiaster verden over.

”Vi er selv jægere og ved hvor meget påklædningen betyder” – Lars Engel

Passion er drivkraften

I 1964 da Carl D. Engel, efter endt uddannelse og ophold i udlandet, valgte at komme tilbage til firmaet, startede han produktionen af IN-CA og Easy Line herrebukser op. Med hans knowhow blev bukserne introduceret i herretøjsbranchen i Skandinavien. Senere overtog F. Engel mærket Sunwill, der har fokus på at lave konfektion i høj kvalitet. I 1985 valgte familien at kombinere deres passion for jagt med forretning og Deerhunter blev født. Et mærke, som de fleste jægere kender til. Mærket er nemlig repræsenteret i mere end 40 lande verden over, og i 2009 blev Deerhunter udnævnt som Kongelig Hofleverandør i Danmark af hendes majestæt dronning Margrethe II. – Jagt handler om passion og modet til at træffe de rigtige beslutninger på basis af viden og erfaringer. Det er samme drivkraft, der ligger bag Deerhunter. Vi leverer jagtbeklædning til kvalitetsbevidste jægere uanset jagtform og tradition, siger Lars Engel, der er Direktør for Deerhunter og medejer af F. Engel.

Jægere og andre udendørsentusiaster stiller specifikke krav til deres påklædning

For jægere og udendørsentusiaster er det vigtigt, at tøjet er vind- vandtæt og åndbart, og at camouflagemønsteret er tilpasset omgivelser, jagtform, vegetation og terræn. Deerhunter udvikler og designer tøjet ud fra de nyeste teknologier, og tøjets egenskaber testes i forhold til klima, slidstyrke og brugsfunktion. – Vores jagttøj skal kunne bruges til alle typer af jagt i forskelligt terræn og vejr. Vi er selv jægere og ved hvor meget påklædningen betyder, forklarer Lars Engel og fastslår samtidig, at kvalitet ikke behøver at koste dyrt. Jagt er for alle og derfor skal prisen også være for alle.

Stærke værdier som drivkraft

Den røde tråd gennem alle 90 år er værdierne pionerånd, familieskab og godt købmandskab. Ejerfamilien er overbevist om, at de stærke værdier har båret virksomheden til succes. F. Engel beskæftiger i alt 500 mennesker heraf 150 i Danmark, mens de resterende er fordelt på to fabrikker i Litauen og salgsselskaber i Europa.

DEERHUNTER har fokus på design, funktion & service

  • Høj kvalitet til attraktiv pris
  • Udviklet og testet af jægere til jægere
  • Fokus på funktion, komfort og bevægelighed
  • Tøjet testes i det klima, og de omgivelser tøjet er udviklet til
  • Deerhunter specialiserer sig i ny teknologi, tekstiler, camouflage og design, tilpasset jagt og udendørs aktiviteter (i Europa)

 

Læs om fantastiske oplevelser og events