Blokhus
imported

En magisk juleoplevelse i Blokhus

I Skulpturparken Blokhus venter Jer en sød juletid allerede fra 5. november, når parken slår dørene op for Magisk Jul 2022.

I Skulpturparken i Blokhus venter Jer en sød juletid allerede fra 5. november, når parken åbner for Magisk Jul 2022.

Der er god plads og højt til himlen i den 20.000 m2 store Skulpturpark i Blokhus, som fra 5. november tænder for mere end 2 millioner julelys. – Vi slår dørene op for Magisk Jul med juleindvielse lørdag 5. november, fortæller indehaver John Andersen. Selve Skulpturparken, med både juleboder og Arkade med butikker åbner kl. 15. Gæsterne vil kunne opleve Blokhus Kanonlaug, som skyder Magisk Jul i gang kl. 16.30 foran Verdens Største Sandslot (på p-pladsen). Herefter er der musikoptræden af Jammerbugt Garden, julemandstræf af Nordjyske julemænd samt tale v/borgmester Mogens Gade og undertegnede. Og så tænder vi juletræet på 17,5 meter, og slutter af med dans om juletræet med de Nordjyske Julemænd. Der er også ekstraordinært Lyd- & Lysshow som gennemføres kl. 17, 18, 19 og 20 og restauranten byder på en fristende julebuffet i Orangeriet med udsigt til de tusindevis af funklende lamper og dekorationer, udtaler John Andersen.

2 millioner julelys i to måneder

Magisk Jul er eventyrlig oplevelse, hvor parkens bygninger, træer og haver er pyntet i et strålehav af tusindvis af lysdekorationer og mere end 2 millioner julelys. – Gæsterne kan gå på opdagelse mellem en masse nye juledekorationer og julepynt; blandt andet et nyt juletræ man kan gå igennem. Det bliver storslået, siger John Andersen. Der er også velkendte klassikere som et stort krybbespil, julemand i kanen, Europas længste RGB lysende juletunnel, en kyssepergola, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, smukke guldkareter, blinkende julestjerner, kærlighedstræ med røde julehjerter og meget, meget mere, fortæller John Andersen og supplerer: – Vi har overalt investeret i de absolut mest miljøvenlige og mest besparende lysdekorationer mv. med særdeles lavt forbrugende LED lys, som bevirker et mindre højt elforbrug.

Betagende julemagi

Når mørket sænker sig, kan du opleve betagende julemagi, der bringer dig i ægte julestemning. Temaet: ”Fra Istid til Nutid” er omdrejningspunktet for de 10 imponerende og oplyste sandskulpturer i parken, og disse får igen i år selskab af julehytter og en butiksarkade – hvor gæsterne kan gå på opdagelse blandt kunsthåndværk, jernskulpturer, julens specialiteter, dekorationer og lys. Her er også masser af julemusik, julestads og delikatesser. Slut julehyggen af med et imponerende lyd- og lysshow, som foregår hver dag kl. 16,17,18, 19 & 20 (til indvielsen dog fra kl. 17).

Læs om fantastiske oplevelser og events