Nyheder
imported

Endelig er der koncert med Ib Grønbech

Aabybro: Sjov lørdag med børn og børnebørn i fokus.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Lørdag 21. maj kl. 10.00 til 13.00 gentager Aabybro Handels- og Erhvervsforening sidste års succes med Sjov Lørdag med masser af sjov for børnene.
Desuden inviterer byens handelsliv til Musik og Forkælelse 27. maj, hvor butikkerne har åbent til kl. 20, og fra kl. 20 til 21 er der koncert med Ib Grønbech i Aabybro Centret.
– Det er forårets store finale. Det er en koncert, som vi har måttet skubbe i et par år på grund af corona og restriktioner, så nu glæder vi os til, at vi endelig kan holde koncerten, siger Thomas Sørensen, formand for Aabybro Handels- og Erhvervsforening.

Koncert Aabybro sjov lørdag

Det er for børn

Sjov Lørdag blev afviklet først gang sidste år og blev en succes med deltagelse af masser af børn, samt børnebørn i selskab med deres bedsteforældre, oplyser Thomas Sørensen.
Der bliver opsat en masse forskellige hoppeborge, som børnene kan tumle sig i, ligesom der vil være karusseler, vippedyr og slush-ice.
Arrangementet finder sted på pladsen, hvor den tidligere Fakta-bygning lå.
Her indretter Jammerbugt Kommune nemlig en midlertidig plads til aktiviteter og arrangementer med rullegræs, stenmel og måske en lille scene – som alt sammen kan benyttes i 14 måneder, indtil det atter skal bebygges i forbindelse med udviklingen af Aabybro Centret.

> TIP: Nyd en lækker tapasanretning fra Mad & Vin i Aabybro

 

Læs om fantastiske oplevelser og events