Nyheder
imported

Endnu en pris til Fårup

Fårup Sommerland er for tredje år i træk blevet kåret som verdens tredjebedste forlystelsespark for børnefamilier

 Fårup Sommerland er for tredje år i træk blevet kåret som verdens tredjebedste forlystelsespark for børnefamilier.

Fårup Sommerland har fået endnu en ”Golden Ticket” i konkurrence med store, kendte forlystelsesparker over hele verden, er Fårup Sommerland nemlig for tredje år i træk blevet kåret som verdens tredje bedste forlystelsespark for børnefamilier af det anerkendte amerikanske tidsskrift ”Amusement Today”, der hvert år uddeler ”Golden Tickets” til en række parker i forskellige kategorier. En tredjeplads i det forum er noget af en bedrift, som man forståeligt nok er uhyre stolte af i Fårup.

– Det svarer lidt til filmindustriens Oscar-uddelinger, og vi tager kåringen som et bevis på, at vores koncept rammer helt rigtigt – selv på verdensplan. I Fårup Sommerland har vi en unik kombination af skov, hygge, supergod service og fantastiske forlystelser, som hele familien kan være med til, siger Fårup-direktør Per Dam Jensen. Han tilføjer, at Fårup Sommerlandagter at forbedre placeringen på amerikanernes liste:

– Vi tror på den langsigtede værdi i hele tiden at arbejde med at forbedre gæsternes oplevelser. Det gælder både i forhold til den service, som gæsterne får under besøget, og de attraktioner, som gæsterne kan prøve i parken, og vi er allerede godt i gang med at planlægge næste år aktiviteter. Vi glæder os særligt til at indvie den nye store ruchebane Orkanen, der helt sikkert vil give sjove oplevelser til hele familien, slutter Per Dam Jensen.

Fakta:

– Fårup er netop for tredje år i træk blevet kåret til Verdens 3. bedste familiepark af det amerikanske tidsskrift Amusement Today

– I 2012 er Fårup blevet kåret som Nordens Bedste Sommerland

– Fårup er kendt for sit venlige personale, der to år i træk har vundet priser for at være blandt de bedste i verden til at yde gæsteservice

– Fårup Sommerland blev i 2012 besøgt af 602.739 gæster

– Parken har masser af forlystelser for hele familien inklusiv Danmarks Største Vandland

– Fårup åbner for sæson 2013 den 26. april – og den store nyhed, Orkanen indvies Grundlovsdag, den 5. juni

Læs om fantastiske oplevelser og events