Pandrup

Energi + Livsglæde = Nytårsfitness

PGU havde samlet 150 glade dansere til Vild med Dans oplevelse

– Danseglæden og lysten til at bevæge sig var i højsædet, da PGU bød på nytårsfitness lørdag 4. januar med helt udsolgt og 150 deltagere i Jetsmark Idrætscenter.

Michael Olesen fik hurtigt sat fart i deltagerne. Foto: Vores Jammerbugt

Instruktør fra Vild med Dans
Årets gæsteinstruktør var nemlig Michael Olesen, kendt fra Vild Med Dans, hvor partneren var skuespiller Neel Rønholt – og Michael Olesen holdt sig ikke tilbage i idrætscentret, men gav den gas med latin, mix, disco, zumba og crossdance.

Han lovede to timer med sved og grin med vægt på det sidste.
– Jeg glæder mig. Se bare på dem. Det er skønt. Man bliver bare i så godt humør, sagde Michael Olesen, før han gik på scenen.

Foto: Vores Jammerbugt

Det handler om at have det sjovt
– Er der nogen, der ikke har danset med mig før, spurgte han og fik 150 bekræftende svar.
– Det handler ikke om at gøre det perfekt. Det handler om at have det sjovt, så skal trinene nok komme til at sidde der, lød opfordringen fra Michael Olesen, mens rytmerne fik alle i hallen til at danse med.

Lisbeth Holm Nørgaard efter opvarmning og klar til en danseoplevelse.
Foto: Vores Jammerbugt

Fedt arrangement
En af deltagerne var Lisbeth Holm Nørgaard fra Pandrup, som tidligere har været instruktør i PGU men nu ”nøjes” med at gå på yoga-holdet.
– Jeg deltager primært i dag, fordi Michael Olesen er her. Jeg danser også i min fritid i Aalborg, og så følger jeg selvfølgelig med i Vild med Dans, sagde hun og roste arrangementet.
– Det er helt vildt fedt, også at vi er så mange sammen.

Marianne Hurup. Foto: Vores Jammerbugt

Anne Sofie og Marianne stod for opvarmning
Den lokale instruktør Anne Sofie og Marianne Hurup, som står for PGU Træning & Fitness, havde først stået for en også intens opvarmning.

Foto: Vores Jammerbugt

– PGUS crossdancehold er meget populært, og derfor har vi i år valgt at invitere den professionelle danser Michael Olesen til nytårsfitness, sagde Marianne Hurup om årets udgave.

Foto: Vores Jammerbugt

Sluttede af med manér
Og for at styrke velvære, sammenholdet og oplevelsen yderligere, så var der bagefter dækket op til nytårs-tapas til alle.

Læs om fantastiske oplevelser og events