Nyheder
imported

Entreprenørerne Engholt og HC fusionerer

Pr 1. januar 2015 er HC Entreprenøren A/S og Engholt Entreprenør sammenlagt til én virksomhed under navnet HC Entreprenøren A/S

Billedtekst: Vi ser frem til de nye udfordringer, som vi skal gøre vort yderste for at leve op til – fagligt og professionelt, afslutter Leif og Henrik.

Udvikling:

Entreprenørerne Engholt og HC fusionerer

Pr 1. januar 2015 er HC Entreprenøren A/S og Engholt Entreprenør sammenlagt til én virksomhed under navnet HC Entreprenøren A/S

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Redaktionen tog på besøg på Stenmarksvej 19 i Hune, hvor Henrik Meyer Nielsen og Leif Jørgensens fælles kontoradresse er fremover.

De to entreprenører er i gang med at diskutere kaffemaskinens upraktiske håndtag og form, samtidig med at de vender det seneste tilbud, de netop har afgivet til en kunde. Og det beskriver egentlig meget godt, hvad hele grundlaget for fusioneringen består i.

– Jeg har siden 2012 været indstillet på, at jeg gerne ville have en kompagnon igen. Der er mange beslutninger der skal tages, og det er langt lettere, når jeg kan vende mine ideer og tanker med Henrik. Snakken om fusioneringen har været længe undervejs, og vi er utrolig glade for vores beslutning, fortæller Leif.

– Ja, og for mig er det jo helt naturligt, for vi har alligevel samarbejdet på flere fronter det sidste lange stykke tid. Og vi er sikre på, at vi med denne fusion kommer til at stå endnu stærkere hos vore kunder. Samtidig supplerer vi hinanden rigtigt godt, for jeg er gerne ude i marken, med Leif på kontoret, og med 20-25 kompetente medarbejdere er vi endnu bedre rustet til de mange udfordringer, branchen står over for i fremtiden, fortæller Henrik.

Engholt Entreprenør ApS udfører jord, beton, kloak, ledningsarbejder og beslægtede opgaver overalt i landsdelen. HC Entreprenøren A/S er ligeledes en særdeles kompetent samarbejdspartner, der udfører jord, kloak, beton, TV – inspektion, underboring mm. over det meste af Danmark, og har gjort det i mere end 30 år.

Udover deres fælles entreprenør-samarbejde, har de begge en passion for jagt og natur. Senest har de været i Sverige, men der var det ikke kloak- og ledningsarbejde der blev diskuteret, men derimod vildt, mad og hyggeligt samvær

 

Læs om fantastiske oplevelser og events