Nyheder
imported

Er du den bedste servicemedarbejder og vært?

Annonce: Så mangler Lanternens krostue & kasino i Blokhus dig som bartender/vært

Bliver du vores nye holdspiller, så bliver du en del af en virksomhed, hvor vi elsker vores gæster – og begejstring, hygge og nærvær er omdrejningspunktet for det gode værtskab. Restauranten er lige nu ved at få en lille ansigtsløftning, hvormed nyt koncept præsenteres i forbindelse med påsken 2020.

Som medarbejder på Lanternen, er du vant til at arbejde i bar- og restaurationsbranchen. En hverdag hvor gæsterne spiller hovedrollen og det er en opgave du løser i samarbejde med resten af teamet i restauranten. Vi søger 2 ansvarsfulde værter/bartendere, og arbejdsopgaverne består i at tage sig rigtig godt af gæsterne når de ankommer i krostuen og under deres besøg.

Arbejdsopgaver i krostuen: Bartender som hovedansvar, anrette og servere små, lette retter, sikre den gode stemning og sørge for daglig drift kører gnidningsfrit – herunder også deltagelse i bestilling af varer, lettere rengøring samt vagt- og ferieplanlægning.

Du er:

•                          En erfaren person inden for branchen

•                          Fantastisk til at bevare overblikket, også når der er mange gæster

•                          Passioneret omkring gode gæsteoplevelser

•                          Glad for at arbejde på aftener og i weekender

 

Du behøver ikke have den rigtige uddannelse allerede – hvis du har glimtet i øjet, så skal vi nok lære dig resten.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte John Andersen på john@investorgruppen.dk eller på telefon 21213818

Vi glæder os til at høre fra dig!

Adresse: Aalborgvej 4, 9492 Blokhus

Læs om fantastiske oplevelser og events