Nyheder
imported

få en direkte dialog med din politiker

Jammerbugt Kommune inviterer borgerne til dialogmøde med politikerne. Det er lidt a la Speakers Corner.

Kom og få en direkte dialog med din politiker

Velkommen til ”Mød din politiker” Mandag den 21. september kl. 19:00 – 21:00, Rådhuset Aabybro.

Jammerbugt Kommune inviterer borgerne til dialogmøde med politikerne. Det er lidt a la Speakers Corner. Borgerne kan møde op og spørge om, hvad der rører sig i kommunen og de beslutninger, der er blevet taget i løbet af de første 2 år af den i alt 4-årige valgperiode.

Der er lagt op til et åbent borgermøde som cafemøde, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål til den førte politik, komme med nye ideer til initiativer eller bare have en fri dialog med de politiske udvalgsformænd og næstformænd.

Der bliver i alt seks cafeer i forhold til de udvalgsområder, som er i repræsenteret i kommunen. Udvalgsformændene står klar til at svare og forklarer de beslutninger, som er blevet taget.

–   Vi vil altid gerne høre, hvad borgerne har på hjertet, og vil rigtig gerne have, at de stiller spørgsmål til os politikere. Det er via dialog med borgerne, at vi får viden og vi kan forklare vores udførte beslutninger og politikker, så det glæder hele holdet sig til, som står bag ”Mød din politiker”, siger borgmester Mogens Gade.

Så velkommen til ”Mød din politiker” Mandag den 21. september kl. 19:00 – 21:00, Rådhuset Aabybro.

Vi glæder os til at se Jammerbugt-borgerne.

FAKTA:

På mødet deltager, udover menige kommunalbestyrelsesmedlemmer, Borgmester og formand for Økonomiudvalget Mogens Gade og næstformand Ole Stavad, formand for Teknik- og Miljøudvalget Jens Christian Golding og næstformand Torben Sørensen, formand for Kultur-, Fritid- og Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen og næstformand Diane Aarestrup, formand for Social- og Sundhedsudvalget Ejler Winkel og næstformand Per Halsboe-Larsen, formand for Beskæftigelsesudvalget Morten Klessen og næstformand Søren Brink og formand for Børne- og Familieudvalget Jens Jungersen og Susanne Møller Jensen.

Det er første gang, at Jammerbugt Kommune holder dette arrangement.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events