Blokhus

Fårup Sommerland gentager succes: Billige billetter

(Foto: Poul Nymark)
Fårup Sommerland introducerer igen i år 20.000 Grønne Fårup-billetter til en betydeligt reduceret pris særligt målrettet nordjyske gæster.
De billige billetter er en gentagelse af sidste års succes, hvor et stort nordjysk publikum, der ikke havde besøgt parken i flere år, valgte at udnytte de billige billetter og dermed genopdagede Fårup Sommerland efter flere års fravær. 

Tilbage efter års fravær
Fårup Sommerland vil igen i år tilbyde 20.000 billige billetter i løbet af de kommende måneder, der giver oplevelseshungrende danskere mulighed for at besøge parken til en reduceret pris.
Fårup Sommerland håber således at kunne gentage sidste års store billet-succes, hvor parken oplevede, at særligt et stort antal nordjyske gæster, der ikke havde besøgt Fårup i flere år, valgte at udnytte muligheden for at genopdage den nordjyske forlystelsespark efter flere års fravær.
– Det var virkelig glædeligt at opleve sidste år, hvordan nordjyder, der ikke havde været i Fårup Sommerland i mange år, pludselig strømmede til. Det viste sig at være en rigtig god idé at introducere de billige billetter og sæsonkort, fordi mange nordjyder dermed genopdagede Fårup Sommerland og samtidig fandt ud af, at der er sket meget i parken i løbet af de sidste mange somre, forklarer Niels Jørgen Jensen, direktør i Fårup Sommerland.
– Det er naturligvis muligt for alle gæster at købe de billige billetter efter først til mølle-princippet, men vi håber særligt at kunne appellere til de nordjyder, der ikke har været på besøg længe.

En pæn besparelse
Med de billige billetter kan gæsterne spare op til 140 kr. pr. billet, og de sælges efter først til mølle-princippet fra torsdag 6. maj kl. 9.00
 For at få fingrene i de Grønne Fårup-billetter skal man således være i god tid, for de første, der køber, får den laveste pris, som starter på 150 kr. pr. billet.
Billetterne skal købes på forhånd og kan kun købes på Fårup Sommerlands hjemmeside.

Et supplement
De billige billetter skal supplere god begyndelse på 2021. Fårup Sommerland har op til 2021-sæsonen solgt 10 procent flere sæsonkort sammenlignet med en normal sæson, og efter flere måneders intensive forberedelser kunne parken endelig slå dørene op for sæsonkortholdere og øvrige gæster på Store Bededag 30. april.
Og det blev netop den start på den nye sæson, som Fårup Sommerland havde håbet på.
– Vi har set frem mod den nye sæson med stor spænding, og vi har glædet os ekstremt meget til at tage imod gæsterne igen. Heldigvis lader forventningens glæde til at have været gengældt af vores gæster, og vi har haft rigtig pæne besøgstal, siden vi åbnede 30. april, konstaterer Niels Jørgen Jensen, der ikke havde helt samme oplevelse sidste år.  
En ny hverdag med coronarestriktioner, regeringens sensommerpakke, der betød halverede billetpriser hos mange andre kulturinstitutioner, samt ustadigt sommervejr resulterede i, at gæsterne udeblev. Netop derfor blev de billige billetter og sæsonkort introduceret sidste sommer som Fårup Sommerlands egen sensommerpakke – en pakke som mange nordjyder altså tog imod og nu gentages.
– I Fårup Sommerland er vi dybt afhængige af vores nordjyske gæster. Det gælder både de nordjyder, der kommer igen år efter år, men også dem, der ikke har besøgt os i mange år. Vi er sikre på, at den reducerede pris på billetter igen i år vil resultere i en stigende interesse blandt nordjyderne for at besøge parken de kommende måneder, siger Fårup Sommerland-direktøren.

Masser af nyheder
Der er mange gode grunde til at besøge Fårup Sommerland denne sæson. Parken kan blandt andet slå dørene op til årets helt store nyhed, Skovturen, der er Fårup Sommerlands nye forlystelse for parkens yngste og ældste gæster.
Alle gæster over 15 år i Fårup Sommerland skal kunne fremvise en negativ coronatest (hurtigtest eller PCR-test), der maximalt er 72 timer gammel på ankomsttidspunktet, have overstået en covid-19 infektion eller være færdigvaccineret for at besøge Fårup.

Om Fårup Sommerland:

  • Fårup Sommerland blev etableret i 1975 og kunne i 2020 fejre 45 års jubilæum. Forlystelsesparken er årligt besøgt af cirka 600.000 gæster, hvoraf 80 procent er danske.
  • Fårup Sommerland har en gæstetilfredshed på hele 99 procent og har gennem årene vundet en lang række priser.
  • Forlystelsen Saven er kåret som bedste nye rutsjebane i Europa 2020.
  • Fårup Sommerlands vision er at være indbegrebet af enestående oplevelser for familier i hele Norden.

Læs om fantastiske oplevelser og events