Nyheder
imported

Fårups højeste rutsjebane klar til 2020

Fårup Sommerlands gæster kan se frem til en stor nyhed i parken i 2020. Saven er navnet på en helt ny rutsjebane, der bliver parkens højeste forlystelse nogensinde og den eneste i Danmark, der kører både forlæns og baglæns.

Når Fårup Sommerland åbner porten til 2020-sæsonen, bliver det med en markant ny forlystelse i parken. Søndag d. 14. april præsenterede adm. direktør Per Dam nemlig planerne for 2020, hvor gæster kan se frem til at prøve Fårups hidtil højeste rutsjebane, nemlig Saven.

Investeringen i Saven sker blandt andet som resultat af, at Fårup Sommerland ønsker at videreudvikle parkens oplevelser og sidste år med en ny lokalplan har fået tilladelse til at bygge højere end hidtil. Rutsjebanen er således 24 meter høj, hvilket gør den til den højeste forlystelse i parken. Saven er derudover den første rutsjebane i Danmark, der kører både forlæns og baglæns, hvilket giver en helt anden oplevelse for dem, der prøver den.

– Det har været meget vigtigt for os at finde en rutsjebane, som appellerer til en bred vifte af vores gæster, og samtidigt vil vi gerne skabe en helt ny type oplevelse. Vi er derfor utrolig glade for at kunne præsentere Saven. Den er unik designet til Fårup, og jeg kan garantere, at den er sjov for hele familien – både, når den kører forlæns og også når den kører baglæns! Samtidigt kan hele familien være med, da det faktisk er muligt at prøve den af børn, så snart de er blevet 95 cm. høje. Jeg er derfor overbevist om, at Saven vil være med til at skabe rigtig mange grin og sjove oplevelser hos vores gæster, lyder det fra Per Dam, der tilføjer: – Vi er allerede godt i gang med projektudviklingen af Saven, og selv om det er svært at vente til 2020, så glæder jeg mig over, at vi også her til sæson 2019 kan præsentere to sjove, nye attraktioner. Den første er Motorbøllen, en svingende karrusel med motorcykler m/ sidevogn, som kan prøves af gæster helt ned til 90 centimeter – den skal nok blive en favorit for vores yngste gæster. Samtidigt har vi lanceret Nøddesvinget, der erstatter den mangeårige favorit Waveswinger. Nøddesvinget kan prøves når man er 100 cm høj – og så kan også dén køre både forlæns og baglæns, så der skal nok komme masser af kildren i maven, når man suser rundt mellem træerne i Nøddesvinget.

Læs om fantastiske oplevelser og events