Nyheder
imported

Familieaktivitet: Jul for hele familien i Hune

Hune inviterer hele familien til Chrismas by Night i Hune Onsdag d. 3 December

Familieaktivitet:

Jul for hele familien i Hune

Hune inviterer hele familien til Chrismas by Night i Hune Onsdag d. 3 December

Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: Presse

Endnu engang er der skruet op for julehyggen i Hune. Byens butikker er traditionen tro gået sammen om at skabe rammerne for en hyggelig dag og aften i Hune. Butikkerne holder åben kl. 10.00-20.00, og der er mulighed for at gøre en rigtig god handel.  

– Kirkekoret synger julen ind ved byens juletræ foran Hune Bageri, sammen med børnene fra Hune Natur Børnehave og dagpleje kl. 16.30.  Mød samtidig julemanden, der deler ”godteposer” ud til alle børnene, og så serveres der gratis kaffe og klejner hele aftenen i bageriets cafe, fortæller Helle Jensen fra Hune Bageri.

Butikkerne har masser af spændende juletilbud, og der vil være rig mulighed for at handle gaver ind til at lægge under træet juleaften. Du kan bl.a. vinde et sæsonkort til Fårup Sommerland

– Vi holder fast i vores hyggelige koncept, og vi glæder os til at se rigtig mange besøgende kigge forbi. Vi synes, at vi efterhånden har fået etableret Christmas by Night i Hune som en af de rigtig gode og lokale traditioner, afslutter Janne Lykke, Lykke By Lykke.

 

_______________________________________________________________________________________________________

Nisse-jagten

6 Nisser er forsvundet til Christmas by Night i Hune…..hjælp med at finde dem og deltag i konkurrencen om 1 sæsonkort til Fårupsommerland.

Sådan deltager du i Nisse-jagten:

Der gemmer sig en nisse i hver butik, hvorpå der står et bogstav. Saml alle bogstaverne og gæt hvad der skal stå? Indlever dit svar hos en af byens butikker denne ene dag!

Der trækkes lod iblandt de rigtige besvarelser og vinderen offentliggøres på www.blokhus.dk mandag d. 8. december kl. 12.00!

__________________________________________________________________________________________________________

 

Læs om fantastiske oplevelser og events