Nyheder
imported

Fantastisk åbningsindvielse af Skulpturparken Blokhus

Det var en stolt men også ydmyg John Andersen, indehaver af Skulpturparken Blokhus der pinselørdag bød velkommen til åbningen af Skulpturparken Blokhus under temaet: " Verdens Vildeste Dyr".

-Tusind tak til Henriettes Havedesign. Det har været en hård men også lærerig og spændende proces at få parken op at stå, som den gør i dag med alle disse nye anlægs-initiativer og spændende skulpturer af jern, træ, bronze, sten og ikke mindst sand. Vi glæder os enormt meget til at se haven springe ud, sagde John Andersen.

Samtidig skulle der også lyde en stor tak til alle de frivillige, der har hjulpet med at ”pakke den gamle park” ned i efteråret 2015 og gøre klar til den nye. Også Karsten Nielsen fra Søndervig Sandskulpturfestival fik en stor tak for hans indsats i forbindelse med etableringen af årets ”vilde” sandskulpturer.

Borgmester, Mogens Gade, var inviteret til ”snoreklip” og til at sige et bar bevingede ord. Han takkede Skulpturparken for den flotte indsats – Det ser smukt ud, sagde han i starten af sin tale. Men han lagde ligeledes vægt på vigtigheden af, at have Skulpturparken i Blokhus og hvilken betydning et sådan kulturtiltag har for turismen i Jammerbugt Kommune. Afslutningsvis fik også indehaver, John Andersen et stor tak med på vejen. – Du har gode ideer og realiserer dem, sagde han.

Dagens indvielse bød, udover solskin, ligeledes på kanon affyring vedBlokhus Kanonlaug samt musikalsk underholdning ved Brovst Pigegarde

Det forventes at over 1000 gæster i løbet af åbningsdagen vil besøge den flotte park.

Skulpturparken Blokhus med temaet: ”Verdens Vildenste Dyr” holder åbent hver dag frem til ultimo oktober.

Læs om fantastiske oplevelser og events