Nyheder
imported

Feriepartners Oplevelsespulje er blevet taget godt i mod

Både foreninger og lokale ildsjæle har søgt om tilskud til at iværksætte initiativer, der kan bidrage til at gøre et besøg i Blokhus til en ekstra god oplevelse.

Tekst og foto: Lotte Kande

Primo Februar, 2018, offentliggjorde feriehusudlejningsbureauet, Feriepartner, at man på landsplan ønskede at støtte initiativer og gode oplevelser til fordel for både sommerhusejere, gæster og lokale. – En såkaldt Oplevelsespulje, hvor alle 27 lokalbureauer har været med og hvor der er over en mio. kr. i spil.

Blokhus

I Blokhus, hvor der er kr. 100.000,- i puljen oplyser bureauleder, Trine Flindt, at der er ansøgt om midler til 10 projekter. For hele Nordjylland ligger tallet på ca. 50. – Det er hovedsagligt ansøgninger fra foreningslivet med fokus på en håndsrækning og videreudvikling af allerede eksisterende events og større tiltag. Trine Flindt oplyser endvidere, at udvælgelseskomiteen fortsat behandler alle ansøgninger og at det vurderes, at man primo april, 2018, kan offentliggøre hvilke ansøgninger der vil blive tilgodeset.

-Vi har skabt denne støttepulje fordi vi ser vigtigheden i, at være medvirkende til at gøre vores feriedestination endnu mere attraktiv overfor vores turister, men også overfor de mange fastboende, oplyser hun og fortsætter, – for os er det vigtigt at brande vores lokalområde og støtte lokale initiativer. Selvom vi på lokalkontorene er meget forankret i vores destinationer og har bevidsthed omkring hvilke aktiviteter der foregår, så giver ansøgningerne her en dybere indsigt og bevidsthed omkring det enkelte event og dermed et bedre billede af, hvor mange ildsjæle der er arbejder for området. Det er prisværdigt, afslutter hun.

Feriepartner oplyser at Oplevelsespuljen er ”kommet for at blive” og dermed kan man søge ind til projekter hvert år, næste gang i 2019. 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events