Blokhus

Fest og komik med The Powls

Vanvittigt partyorkester giver den gas på scenen i Blokhus

Hvis man IKKE bryder sig om at feste, skraldgrine, danse og synge dig hæs på kendte hits, så skal man for alt i verden undgå The Powls.
Er det til gengæld lige, hvad man trænger til, så er der inviteret til fest ad libitum torsdag den 10. august på scenen i Blokhus, hvor den sidste af i alt 6 gratis sommerkoncerter løber af stablen.
Det sublime festorkester er masser af sjov og ballade, udklædninger og komik, og de leverer samtidig det mest fantastiske sceneshow med populærmusik og dansehits i deres helt egen version, som alle kan synge med på.
The Powls er et rock-comedy orkester, der både er velkendt men også et yderst anerkendt band, og de har lang erfaring fra de større festivalscener i Danmark. De kan blandt andet skrive både Smukfest og Nibe-festival på deres CV, hvor de har været med de seneste 25 år.
Du kan se frem til en blanding af kendte musiknumre, vanvittige indfald, tvivlsom indpakning og god tør humor. Alt sammen leveret af de fire aparte og rablende vanvittige mænd.
Det udadvendte og hæsblæsende show gør, at de er kendte for at skabe en vellykket fest, som fanger publikum, og orkestret får utallige rosende anmeldelser.
Denne aften bliver derfor alt andet end kedelig, lover arrangørerne: Torvegruppen og Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Kald det kærlighed

Til opvarmning står Kong Pukkelryg klar til at kickstarte festen. Et dedikeret Lars Lilholt coverband bestående af seks garvede musikere, der har kastet deres kærlighed på den folkekære kunstner. Allerede fra kl. 19.00 vil de levere en perlerække af den kendte danske musikers bagkatalog. Populære numre, som har tiltrukket gæster i det ganske land igennem årtier.

Gratis koncerter fremover

Arrangørerne afslutter sommerkoncerterne med at kigge tilbage på en vellykket sæson og glæder sig allerede til at se frem mod 2024, hvor de igen vil forsøge at sammensætte et spændende og publikumsvenligt musikprogram, hvor der er gratis adgang for alle.
For at lykkedes er de dog afhængige af opbakning til koncerterne og appellerer igen til at gæster vil donere et bidrag eller aflægge et ekstra besøg i baren den pågældende aften.
Det bliver også pointeret, at man ikke må glemme at anerkende de mange hårdtarbejdende frivillige, som allerede møder op kl. 8.30 på koncertdagen for at klargøre torvet til de mange gæster. Sjældent går de hjem førend til midnat efter at have knoklet med de mange forskelligartede opgaver hele dagen.
– De ligger virkelig mange kræfter i disse arrangementer. Så vi mener det virkelig, når vi siger, at de skal takkes. Det kan ikke gennemføres uden deres hjælp. Samtidig er der også en stor hjælp fra de øvrige bidragsydere, som er erhvervsvirksomheder og Jammerbugt Kommune, afslutter Jannie Ratke på Erhvervsforeningen Destination Blokhus´ vegne.

Læs om fantastiske oplevelser og events