Nyheder
imported

Festival åbnes med fest og brag

Gratis is til børnene. Kanonsalve med Blokhus kanonen. Musik og underholdning. Det er programmet når Nordsøfestivalen åbnes lørdag aften

Gratis is til børnene. Kanonsalve med Blokhus kanonen. Musik og underholdning. Det er programmet når Nordsøfestivalen åbnes lørdag aften.

Lørdag den 22. juni kl. 20 på torvet i Blokhus, bliver der liv og glade dage på torvet i Blokhus.

Det er Destination Blokhus der i samarbejde med arrangørerne af Nordsøfestivalen, laver et arrangement med optræden, musik, tale og præsentation af orkestrene.

Alt er sat ind på at det festlige optrin er en aftentur til Blokhus værd.

Foto: Lars Bisgaard – Update Blokhus Avis / blokhus.dk

Der være optræden med jongløerne Limited Edition, Zorro floorball show ved 9 årige Frederik Bisgaard, musikalske appetitvækkere fra et par af de deltagende orkestre, åbningstale ved Helle Bak Andreasen, formand for Kultur-, Fritid- og landdistriktsudvalget I Jammerbugt Kommune, samt sidst men ikke mindst vil en kanonsalut fra Blokhus Kanonlaug markere den officielle åbning af festivalen.

Gratis is

Udover en time med underholdning, fest og livsglade oplevelser, byder Jammerbugt Kommune og Destination Blokhus Erhverv alle børn på en gratis is.

– Det er 25. gang at festivalen blive afholdt og det syntes vi skal fejres på en eller anden måde. Så vi er glade for at Jammerbugt Kommune og Destination Blokhus vil være med til at markere begivenheden på denne måde, fortæller Karl Korfits fra Destination Blokhus.

Program:

Kl. 20.00 – Velkomst

Kl. 20.05 – Opvisning med jonglørerne Limited Edition

Kl. 20.20 – Præsentation af orkestre

Kl. 20.45 – Musik

Kl. 20.50 – Floorball zorro-show med Frederik Bisgaard

Kl. 20.55 – Tale Helle Bak Andreasen

Kl. 21.00 – Officiel åbning med kanonsalut og gratis is til alle børn

Kl. 21.15 – Musik og afslutning

Læs om fantastiske oplevelser og events