Nyheder
imported

Festlig By Night med masser af mennesker i Pandrup

SET & SKET: Skarpe tilbud, bespisning og koncert

Tekst: Lotte Kande – Foto: Poul Nymark

Pandrup Kaas Handel & Erhverv havde fredag 22. juli en festlig By Night i Pandrup, og det blev en stor succes.
– Ikke for varmt, ingen regn – Et rigtig By-Night vejr, sådan siger Henrik Larsen Kristiansen, den nye formand for Pandrup Kaas Handel & Erhverv til Blokhus avis. Han er glad og tilfreds oven på en dejlig dag, med mange gæster, turister og lokale i handelsbyen Pandrup. – I år har vi forsøgt at skabe spændende oplevelser for alle aldre, vi har haft gode hjælpere og erfarne folk til at sikre dagens mange begivenheder og butikkerne melder om gode besøgstal. – Jeg er en meget tilfreds formand, udtaler Henrik Larsen Kristiansen.

Bredgade var i dagens anledning blevet til gågade med plads til musik, bespisning, boder, oplevelser og underholdning samt ikke mindst masser af mennesker.
DynaMike jonglerede og underholdt store og små sammen med feen Flora.
Hoppeborgene blev flittigt brugt, og der var boder og tombola.
Handelsstandsforeningen sørgede for god mad og drikkevarer på Sparekassetorvet, hvor der også var en yderst velbesøgt koncert med Ib Grønbech og ContainerKvartetten.

Pandrup By Night gentages igen i 2023 og arbejdsgruppen meddeler, at man allerede er gået i gang med planlægningen af underholdning og den store aften koncert.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events