Nyheder
imported

Festligt forårsprogram fra Spillestedet 2016

Spillestedet Blokhus har netop offentliggjort forårets program, som byder på alt fra vestjysk blues, rock, Blokhus Revyen til Peter Belli og Gitte Hænning og meget mere.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Der er sammensat et spændende og alsidigt program for efteråret. – Så vi rammer lidt for enhver smag, fortæller Mads Mølgaard, der er musikansvarlig for spillestedet.

Februar

Viggo Sommer er kendt og elsket for sine forskellige kasketter. Mest kendt er han som kartoffelavler Oluf Sand og nissen Fritz i The Julekalender. Men ellers er Viggo Sommer også en oplagt og reflekterende entertainer. – Han gæster Spillestedet d. 12. februar. Viggo Sommer er løbet ind i to af Danmarks absolut bedste side-musikere, Ulrik Bust og NO Thorning, og det fejrer han med et intimt, humoristisk og gennemmusikalsk show, der byder på gedigne sange i en blues-grundtone og masser af vestjyske anekdoter og regulære løgnehistorier, fortalt med den velkendte, underspillede lune og glimtet i øjet, fortæller Mads videre.

Marts

– Tamra Rosanes & Rockability Heart kommer til Kulturhuset d. 4. marts. Danmarks countrydronning Tamra Rosanes og den ukronede konge af kontrabas og kogebøger, Olsen – Den Skaldede Kok, har sammen med Danmarks dygtigste rock’n’ roll pianist, Morten Wittrock, skabt Rockabilly Heart og de vil sende et fantastisk opkog af rockability, country, honey tonk og ren rock’n’roll afsted, fortæller Mads.

April

D. 1. april leverer Gitte Hænning en palette af numre fra hendes lange karriere kædet sammen af gode historier. Gitte Hænning har taget både publikum og anmeldere med storm, når hun tidligere har afholdt en af sine sjældne koncerter i Danmark, hvor hun via musikken har fortalt om sit liv.

D. 15. april bliver der ægte rockmusik og følte ballader, når Claus Hassing gæster Spillestedet. – Jeg gider ikke sælge drømme og smarte facader. Det er nok af andre der forsøger at gøre. Også hvor det lykkes rigtig fint. Men jeg vil hellere sælge gode oplevelser, nærvær og stærke følelser. Dét synes jeg kan meget mere, fortæller den 37-årige sanger, hvis varemærker er en stærk og sikker vokal og karismatisk udstråling.

Ulven er tilbage – sulten som aldrig før. Det foregår d. 29. april, hvor Dansk rockhistories måske mest markante stemme og en af Danmarks bedste sangskrivere i tæt samarbejde er en sikker garanti for stor musikalitet, nerve og fede sange. De, der fulgte med i Toppen af Poppen på TV2 kan bekræfte, at der stadig er bid og rocken roll i den gamle gut Peter Belli, når han stiller sig op i position foran orkestret og fyrer den af

Juni

REVY – Dinner og SHOW er konceptet, hvor gæsterne indtager en lækker menu samtidig med at skuespillerne binder aftenen sammen underholdende indslag;  cabaret, revy, og shownumre, hvor publikum med kærlig hånd bliver inddraget. -Det er ekstremt vigtigt for os at gæsterne føler sig velkommen, og at vores underholdning er nærværende, overraskende og ikke mindst sjov. Og det vil vi gerne garantere det bliver d. 17. juni, tilføjer Stine Bruun.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events