Nyheder
imported

Fitness søndag blev en succes

Søndag var der Fitness Søndag i Gatewayen, der ligger i Blokhus Klitplantage. Det var PGU Outdoor der inviterede og der mødte masser af interesserede op

 Søndag var der Fitness Søndag i Gatewayen, der ligger i Blokhus Klitplantage. Det var PGU Outdoor der inviterede og der mødte masser af interesserede op.

 

Deltagerne var i alderen 7 til 50 år og der var flere familier der deltog.

Der var mulighed for at træne CrossGym, Løb og på Mountainbikes/MTB i efterårsskoven med de flotte farver og friske luft.

Instruktør i CrossGym var DGI Instruktør Bjarne Bonnerup fra Brønderslev. Bjarne fik deltagerne til at give den max gas. CrossGym er en træningsform, som både kan trænes uden- og indendørs. Det er stationstræning med fokus på effektiv træning, samt træning af hele kroppen og høj puls. Deltagerne udfordres hver gang og der lægges mange variationer ind i træningen

Instruktør i MTB var PGU instruktør Rasmus Carlsen fra Pandrup. Rasmus er mangeårig instruktør i MTB. Han gav instruktion både til de hardcore Mountainbikers og deltagere, som aldrig havde prøvet MTB. Alle fik en øjenåbner for de mange muligheder, der ligger i brug af rigtig teknik på cyklen. MTB ruten i Blokhus-Hune Klitplantage giver gode muligheder for udfordringer for alle.

Instruktør i Løb var DGI instruktør Bo Birk Nielsen fra Aabybro. Bo er også instruktør på DGI løbeinstruktøruddannelse. Deltagerne oplevede at løbemotion er mere end fedtforbrædning og ”bare ud af landevejen”. Alle kunne være med uanset alder og træningsniveau.

– Der bliver givet plads til leg og anderledes løbetræning, for både børn og voksne, som både er sjov og social. Løberne kan med andre ord få nye løbeudfordringer, sved på panden og et godt grin, fortæller Bo Birk Nielsen

PGU Outdoorfitness, som er arrangør af ”Fitness Søndag i Skoven” ser frem til de næste 5 søndage, som bliver arrangeret samme sted og efter samme koncept, som i søndags.

Svend Lindahl fra PGU Outdoor Fitness var meget tilfreds med arrangmenetet, og forventer sig meget af de kommende søndage.

– Med den begejstring deltagerne gav udtryk for i søndags er vi overbeviste om, at ”Fitness Søndag i Skoven” er en aktivitet, som nordjyder og områdets mange turister vil benytte sig af. De vil få del i et godt træningsfælleskab i et godt træningsmiljø, hvor skoven danner den perfekte ramme.

Dagen sluttede af med kakao og nybagte boller fra Naturovnen i Gateway Blokhus, hvor deltagerne bekræftede hinanden i, at det havde været tre super gode timer og de vil komme igen næste søndag.

– Tidspunktet er familievenligt, alle har mulighed for at deltage og hele familien kan være sammen om oplevelserne, slutter Svend Lindahl.

Du kan læse mere om arrangementerne på dette link: TRYK

Læs om fantastiske oplevelser og events