Nu er der ikke længe til at Fjerritslev Dyrskue skydes i gang for i år. Dyrskuet åbner den 13. maj kl. 9.00, og starter ud med flaghejsning og fællessang, hvorefter borgmester Mogens Christen Gade holder åbningstalen.

Aktiviteter for både store og små

Igen i år er der masser af aktiviteter for både store og små. For de mindste er det som regel en kæmpe oplevelse at komme helt tæt på de mange flotte dyr og de store maskiner, hvor alle sanserne bliver bragt i spil. De kan høre dyrenes lyde, de kan lugte dem, de kan se dem og de kan røre ved dem. De store maskiner plejer også at imponere børnene på dyrskuet, og på langt de fleste udstillinger har børnene mulighed for at komme ind i eller sidde på en af de store maskiner.
For det ældre publikum er både dyr og maskiner også en oplevelse, men derudover er der mulighed for at få udfordret sine smagsløg i Frokost- og udstillingsteltet, hvor der er honning og øl ud over frokosten, som er grillstegt svinekam med tilbehør.
I år udstiller Kristina og Sanne Bach bæredygtigt genbrugstøj og blomster i teltet, og I kan desuden møde Jammerbugt Kommune, LandboNords folkevalgte i Kreds 3 og en flot faglig udstilling.
Når landmænd udstiller deres dyr på Fjerritslev Dyrskue, repræsenterer de dansk landbrug på fornemmeste vis – og de tager meget gerne en dialog på dyrskuet om, hvad der lægges vægt på i udstillingen på dyrskuet.

Fjerritslev Dyrskue.jpg 2

Børnedyrskue

Man kan også deltage i Børnedyrskuet med sit eget kæledyr. Her får børnene en oplevelsesrig og spændende dag, hvor de og deres dyr bliver bedømt, og hvor de får en hyggelig dag sammen. Børnene kan fx blive spurgt om, hvordan de passer deres dyr, og hvad det spiser og drikker. Herefter bliver dyret bedømt på, hvordan det opfører sig, og om det er vasket og evt. flot pyntet. Der er præmier til alle deltagende børn i børnedyrskuet.
Tager man sin egen hund med, kan man også prøve kræfter med hunderally ved DCH Hanherred.

Fjerritslev Dyrskue ser frem til en begivenhedsrig dag med forhåbentlig godt vejr, store og små gæster og deres firbenede venner

Læs om fantastiske oplevelser og events