Nyheder
imported

Flaget kom til tops

Trods blæst kom det Blå Flag til tops i Blokhus

Tirsdag kl. 11.00 kunne formand for Jammerbugt Kommunes Teknik og Miljøudvalg, Jens Chr. Colding stolt hejse det blå flag på Blokhus Strand.

Dermed har man det fysiske bevis på at man gør en indsats for et bedre hav- og kystmiljø, og for gode faciliteter for de besøgende.

Det var med at holde på hat og briller (Foto: Lars Bisgaard)

Der var mødt flere nysgerrige frem for at overvære begivenheden, selv om vejret bød på masser af vind, så det var svært at høre Jens Chr. Coldings tale. Han kom blandt andet ind på den markante udvikling i Blokhus, som han kaldte kommunens perle.

– I har igennem de sidste år kæmpet en kamp for at skabe udvikling her i Blokhus. I har i tråd med det Blå Flags intentioner skabt aktiviteter og formidling til vore gæster.

Der bliver gjort klar til at hejse flaget (Foto: Lars Bisgaard)

– Så når I for fremtiden kommer her ned på stranden og nyder dette fantastiske sted, hvad enten det er solskin eller regn og vind, og ser det blå flag vejre over stranden, så husk på at man kan ikke købe sådan et flag. Det gives i belønning til dem der passer på miljøet og naturen.

– Vi er som kommune stolte over denne internationale anerkendelse, sluttede han.

Herefter blev de fremmødte budt indenfor i læ ved Strandcentret hvor der ventede en forfriskning.

Efter flaghejsning og tale blev der budt på en forfriskning i Strandcentret (Foto: Lars Bisgaard)

Som noget nyt lancerer Blå Flag en App som kan downloades i Appstore fra den 1. juni. Applikationen indeholder både rutevejledning, information om kystlivredning med Trygfonden og en oversigt over alle Blå Flag aktiviteter på de danske Blå Flag strande og havne.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events