Blokhus

Flere elladestandere

8 nye pladser etableres i Hune

I forsøget på at efterkomme den store efterspørgsel på el-ladestandere har John Andersen, der er indehaver af Skulpturparken Blokhus, taget teten op og etablerer nu 8 nye ladepladser på P-pladsen ved Skulpturparken.
-Vi mærker den stigende interesse, og nu har vi på baggrund af det taget initiativ til at efterkomme ønskerne, siger John Andersen.
Ladestanderne er dog ikke klar til brug førend til efteråret.
-Vi håber, at det er omkring November, men lige nu ligger projektet hos elforsyningen, da vi har anmodet om at få flere ampere tilført, for at have kapacitet nok til det nye projekt, siger han.
Ejeren fortæller samtidig, at det bliver ladepladser, der er nemme at komme til i og med, at de står på den store parkeringplads, og derudover er de tilgængelige hele året. De kommende ladestandere kan anvendes til alle bilmærker.

41 offentlige el-ladestandere

Tidligere har Jammerbugt Kommune oplyst, at de for nylig er kommet i mål med at etablere 41 nye elladestandere fordelt over hele kommunen. Det har været en proces i tråd med den grønne omstilling, hvor der skulle etableret offentlige ladestandere ved alle større kommunale bygninger. Et projekt, der har været højt prioriteret i kommunalt regi, så turisterne har kunnet drage glæde af dem allerede i år.

Læs om fantastiske oplevelser og events