Pandrup

Flere forstærkninger til Jammerbugt FC

Nordic Bet Liga klubben Jammerbugt FC har styrket med 22-årige Solomon Onome Ogberahwe og 19-årige Kelvin Emmanuel Igbonekwu.
Tidligere på ugen – i onsdags blev Jammerbugt FC også forstærket med til gang af Aleksander Nilsson og Moussa Kamara.

Tæt på landshold
Både Solomon Onome Ogberahwe og Kelvin Emmanuel Igbonekwu har nigeriansk nationalitet og kan begå sig som både back og kant. Solomon kommer til Jammerbugt FC på en permanent aftale fra Rivers United Football Club, mens Emmanuel er en lejeaftale fra Malmö FF.
– Solomon er ekstraordinært hurtig, og han har været inde omkring Nigerias U23 landshold og A-landshold. I det hele taget ser Solomon rigtig dygtig ud. Han taler engelsk og vil kunne klare sig fra dag et. Så vi har store forventninger til Solomon. Nu skal han selvfølgelig lige falde til, men han har kompetencerne, forklarer Jammerbugt FCs cheftræner Bo Zinck.

Masser af power
Han ser også et stort potentiale i Emmanuel.
– Emmanuel har trænet med os i noget tid og er en fantastisk fyr, som er faldet godt til i gruppen. Han har masser af power, er alsidig og kan ligeledes spille både kant og back. Han er teknisk dygtig, fysisk rigtig stærk og har god fart. Emmanuel har et stort potentiale og det bliver spændende at følge hans udvikling, siger Bo Zinck.
– Det er en spiller, vi forventer os meget af, samtidig med, at vi er bevidste om, at der først skal investeres nogle kræfter for at indfri potentialet. Vi glæder os til at få begge på banen.

Ankom i onsdags
Desuden blev truppen onsdag udvidet med 19-årige Aleksander Nilsson, der spiller på den centrale midtbane.
Han kommer fra Malmö FF på en låneaftale løbende frem til årsskiftet, mens 22-årige fransk gambiske forsvarsspiller Moussa Kamara, der har repræsenteret Maltesiske Balzan FC, skifter på en permanent aftale gældende for samme periode.
– Aleksander dækker flere positioner på den centrale midtbane og er dygtig med bolden. Han er et ungt stort talent og en god fyr, ligesom de øvrige, vi har fra Sverige. De har kvalitet og et højt niveau over hele linjen. Det er også, hvad Aleksander bringer. Han har gjort et godt indtryk til træning og har kvalitet til at kunne gå ind på holdet med det samme. Vores opgave er selvfølgelig at hjælpe ham med at falde til så hurtigt som muligt, og her har vi god hjælp fra vores øvrige svenskere. Vi glæder os til at arbejde med Aleksander og har kun set positive ting, fortæller cheftræner Bo Zinck om den ene af sine to nye forstærkninger, inden han også sætter ord på den anden, Moussa Kamara.
– Moussa kan spille både midterforsvarer og højre back, og er en fysisk stærk defensiv spiller med et rigtig godt niveau. Moussa er scoutet via vores nye træner Nabil Trabelsis netværk og er bl.a. i spil til det Gambiske landshold. Så Moussa kommer uden tvivl for at bevise noget, og der er heller ingen tvivl om, at han har noget i sig. Han er en spændende spiller, som vi glæder os til at arbejde med.

Aleksander Nilsson og Moussa Kamara.

Tæt på komplet trup
Med disse forstærkninger er truppen tæt på fuldtallig og dermed gælder det nu ikke mindst arbejdet på træningsbanen. Dog kan der endnu ske yderligere forstærkninger, hvis den rette situation skulle opstå.
– Truppen er antalsmæssigt nu ved at være der, hvor den skal være. Der er et par positioner, hvor vi stadig kigger på at tilføje noget mere, så det er muligt, der kan ske yderligere. Det må tiden vise. Men nu starter et stort stykke trup-arbejde med at få skabt relationer og sammenhæng i spil. Så vi er ikke bare 100 pct. klar nu. Der vil gå noget tid med at få alle klar til at træde ind på holdet og få spillere i kampform. Det kommer til at ske i etaper og det kommer til at kræve tid samt en stor arbejdsindsats, understreger Bo Zinck.
Solomons aftale er gældende til 30. juni 2024, mens Kelvins løber til 30. juni 2022.

Læs om fantastiske oplevelser og events