Pandrup

Flere nye spillere til Jammerbugt FC

På transfervinduets sidste dag har Jammerbugt FC hentet yderligere fire nye spillere, der kommer til som resultat af et nyt stærkt internationalt netværk.

Den nye kvartet er:

  • Boubacar Haidara – Central forsvar/midtbane, 21 år, Mali, og kommer fra AS Performance på en permanent aftale til 30. juni 2023
  • Daniel Paye – Central forsvar, 20 år, Liberia, og kommer fra FC Bea Mountain på en permanent aftale til 30. juni 2024.
  • Isiyaku Yusuf Nayara – Angriber, 19 år, Nigeria, og kommer fra FC Capital City Football Abuja på en permanent aftale til 30. juni 2024.
  • Yanick Noah – Angriber, 19 år, Cameroun, og kommer fra Sahel FC på en lejeaftale frem til 30. juni 2022.

– Det er alle talentfulde spillere med et stort potentiale, som vi sammen skal forsøge at indfri. Vi har nu fået samlet en trup med både bredde, udviklingsmuligheder og med forskellige kompetencer, siger cheftræner Bo Zinck.
– Nu handler det om at få skabt de rette relationer og den rette balance. Vi har været bevidste om, at dette transfervindue ville blive ekstraordinært for os. Skal vi drille de større hold, vi nu er kommet i selskab med, må vi udvikle os og ind imellem tænke ud af boksen. Nu er vi på den anden side af transfer-delen og kan fokusere fuldt ud på arbejdet på træningsbanen. Der ligger en stor og spændende opgave foran os i forhold til at sikre os i NordicBet Ligaen, og vi er som altid klar til at arbejde benhårdt for sagen, siger han.

Læs om fantastiske oplevelser og events