Pandrup

Flot opbakning til Sommerfesten i Saltum

Saltum har med stor succes og fantastisk opbakning holdt den årlige Sommerfest.
– Vi ikke havde turdet forvente det helt store med en næsten helt ny, ung bestyrelse og en ny lokation samt meget begrænset tid til at planlægge det hele, siger Mark Larsen, der i foråret blev valgt som ny formand for idrætsforeningen.
I år var Nols Sø og Nols Hytten festens omgivelser.
– Det fantastiske område er det perfekte sted, hvor børnene nemt og sikkert kunne lege, og KFUM Spejderne Saltum ”Søspejderne” sørgede for kanotur på søen og gang i bålet. Fremadrettet satser vi på, at dette bliver lokationen for festen.

Nols Sø og anlæg set foroven.

En stor tak
Tradition tro startede festdagene med gadeturnering i volleyball med endnu flere hold i år.
Bestyrelsen og Sommerfestudvalget er ovenud lykkelige for hvordan årets Sommerfest i Saltum løb af stablen med deltagelse af også kræmmere.
– Der skal lyde en tak til alle, der har hjulpet til, og tak til alle, som støttede op på den ene eller den anden måde. Det viser, hvor stort sammenhold der er i Saltum og omegn. Tak til vores sponsorer til banko, fortæller Mark Larsen og roser også de lokale musikalske stjerner, Allan Vester Lassen, Claus Guldager, Thomas Guldager, Jan Edvard og Martin Kristensen.

Kræmmerne var på plads.

Årets Nolsridder
Tradition tro blev årets Nolsridder kåret. Det er en person, der har gjort en ekstra indsats.
Og hæderen gik til Terkel Simoni Nielsen, som i forbindelse med ”Koglen” har ydet en kæmpe indsats for at gøre skovområdet tilgængelig og koordinere forskellige brugeres interesser som MTB og senest Saltum Stien.
Han har taget pigtrådshegn op, fældet og beskåret træer, planeret stien på Vandværkets grund, slået græs på stien ved søen, opstillet bænke og yder en stor indsats i Saltum Vandværk.

Årets Nolsridder.

Læs om fantastiske oplevelser og events