Nyheder
imported

Flotte og farverige drager på den blå sommerhimmel

International Wind Festival med højt til himlen i Blokhus.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse

Oplev de mange farvestrålende figurdrager, når de med alle regnbuens farver danser på den høje sommerblå himmel over Blokhus Strand i weekenden 14. og 15. august,

Bamser og fantasidyr

Det er Erhvervsforeningen Destination Blokhus og Visit Jammerbugten, der inviterer til den internationale Blokhus Wind Festival, som plejer at finde sted i pinsen. Men på grund af Corona er den 6. udgave af den populære oplevelse flyttet til midt i august, oplyser eventkoordinator Jette Grønhøj på vegne af arrangørerne.
Blandt deltagerne er drage-entusiaster fra både Danmark og Tyskland, og de kommer blandt andet med drager formet som bamser, fantasidyr og figurdrager, der er ofte er hjemmesyet.
– Blandt dragefolket bytter man gerne internt med hinanden for at få nye drager at flyve med, fortæller Jette Grønhøj og opfordrer både publikum og alle, der har lyst til at flyve med drage til at kigge forbi og deltage.

Faldskærm og paragliding

Wind festivalen byder selvfølgelig også på både faldskærmsspring og paragliding.
Faldskærmsklubben Nordenfjord springer ud med faldskærm over Blokhus Strand, hvor publikum også kan købe et tandemspring.
– Det er 5. gang, at faldskærmsklubben er med, og det er virkelig nogle dygtige springere, som gerne deler ud af deres erfaringer om at springe faldskærm, oplyser Jette Grønhøj.
På stranden kan PG Nord Paraglideklubben Nordjylland opleves med deres paraglidere, som de gerne viser frem samt fortæller om, hvordan man kan lære at paraglide, og hvad der skal til for at komme i gang.

Det er for børn

Der er også særlige arrangementer for børnene, når der om lørdagen kl. 14 er anderæs for de mindste ved Fiskernes Hus i Blokhus. Der er indskrivningen time før starten.
Ligesom de foregående år vil der være populære aktiviteter som faldskærmsudspring for bamser og efterfølgende karameludkast fra dragefærge hver time om søndagen.

Der bliver masser at kigge på og gode muligheder for oplevelser for hele familien på Blokhus Strand.
Der er gratis entré og højt til himlen, men husk fortsat at holde afstand, lyder opfordringen fra arrangørerne.

Arrangementet er vejrafhængigt så følg med på Facebooksiden Blokhus Wind Festival, hvis der skulle blive ændringer til programmet.

> Se program for Blokhus Wind Festival 2021

Læs om fantastiske oplevelser og events