Nyheder
imported

Flyvende oplevelser til Blokhus Fly-By

Luftrummet over Blokhus fyldes igen af brummen, når 20 forskelligartede fly indtager luftrummet søndag den 30. august.

Tekst: Louise Kande – Foto: Poul Nymark

Blokhus Fly-In har de seneste år været et stort tilløbsstykke, hvor tusindvis af mennesker forsamles på Blokhus Strand for at se de spektakulære fly helt tæt på. I år er det ikke muligt at komme helt tæt på flyene grundet Covid-19 restriktioner. I stedet har arrangørerne, Erhvervsforeningen Destination Blokhus, planlagt flyvende oplevelser med 20 forskelligartede fly, som indtager luftrummet søndag den 30. august.

– Flyene kommer i år ikke til at lande på stranden, men vil i stedet flyve i lav højde langs Vesterhavet fra Saltum til Rødhus i tidsrummet 14 – 15.30. Derfor kalder vi årets arrangement for Blokhus Fly-By, siger Jannie Ratke, eventansvarlig for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Følg med over radioen

 – Find en plads i klitterne og nyd synet – men husk at holde afstand. Udover muligheden for at se de fascinerende maskiner, vil der i området omkring Blokhus Strand, være mulighed for at høre flere detaljer om flyene, når der vil blive speaket live på radiosignal fra arrangementet. Det er den karakteristiske speaker Lars Bech, der vil guide publikum igennem dagen med facts og sjove anekdoter om de deltagende fly. Som altid vil det være alt fra propelfly, gyrokoptere, veteranfly til hjemmebyggede fly der deltager.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events