Nyheder
imported

Fokus på BLOKHUS

Du er ikke i tvivl om, at julestemningen har lagt sig som en varm dyne over området, når du nærmer dig Hune og Blokhus. De smukke julelys og dekorationer indbyder til hyggelige stunder i godt selskab. Her finder du masser af oplevelser for hele familien - uanset om I er til frisk luft og røde kinder eller juleshopping, wellness og lækker julemad.

BLOKHUS LYS – Et julemekka for alle

Når du går en tur rundt i butikken hos Blokhus Lys i Hune kan du ikke undgå at komme i julestemning. De holder juleånden i live hele året, og op til jul får den lige et ekstra drys af alt det lækre. Juletræer, nisser, lysestager, julemænd, julekugler og meget mere. Du finder naturligvis også et stort udvalg af smukke kvalitetslys, der passer perfekt til dine dekorationer og julebordet. Se deres webshop her

HUNE PIZZA RESTAURANT – Har du besøgt deres hyggelige restaurant? 

I hjertet af Hune kan du møde Roger og Olga, der lægger deres tid og kærlighed i det lokale pizzeria. På menuen finder du et væld af velsmagende retter, der får tænderne til at løbe i vand hos både børn og voksne. Om du har lyst til at spise i restauranten eller vil nyde maden hjemme er helt op til dig – service og mad er altid i top. Følg deres hjemmeside her.

KIRKENSGAARD MODE & STIL – Bliv klædt på til de kolde måneder og hyggelige stunder 

I den smukt juleudsmykkede butik i Hune er hylder og stativer fyldt med lækre vinternyheder for enhver smag. Jonna er klar til at byde dig velkommen, og med et velassorteret sortiment finder du nemt lækre outfits, der passer til enhver lejlighed. Gå jul og nytår i møde i de fineste, komfortable styles – kig forbi Kirkensgaard. Se deres Facebookside her.

BLOKHUS FERIECENTER – Hygge og sjov for hele familien

Om ungerne trænger til at brænde noget energi af i badeland, du trænger til at slappe af i et boblebad eller få pulsen op i fitness, så er Blokhus Feriecenter stedet. Træk stikket og kom på afstand af hverdagens travlhed. Nyd en hyggelig og sjov stund med dine kære. Der er også mulighed for at få løsnet de ømme muskler med en omgang professionel massage, hvis juletravlheden for eksempel har sat sig. Se deres hjemmeside her og finde den på Facebook her.

JUVELEN – En skattekiste fyldt med gaver til de yngste 

Det er det rene slaraffenland, at træde ind ad døren hos Juvelen, der byder på et væld af gaveidéer til familiens yngste. Når der skal købes adventsgaver, laves pakkekalender eller julegaver, er Juvelen stedet. Der er legetøj og gadgets til børn i alle aldre – og du kan eksempelvis finde både Gurli Gris, Fortnite og Avengers på hylderne. 

LADEN – Lækre modenyheder direkte hjem til dig

Når du drager på opdagelse i Ladens webshop er det svært ikke at blive fristet af de mange flotte nyheder. Om det er julegaver eller en selvforkælelse du lader dig inspirere til at bestille, så sørger Brit for at det hele bliver sendt direkte til dig. Nemt og bekvemt. Så er det ingen sag at få modenyheder under juletræet. Butikken i Hune har naturligvis også åbent, så du kan kigge forbi og lade dig inspirere. Se den fine webshop her.

STRANDHOTELLET – Et ophold der forkæler alle dine sanser 

Kom ned i gear og forkæl dig selv og dine kære med et besøg på Strandhotellet i Blokhus. Restauranten byder på en sæsoninspireret menu til både frokost og aften, hvor gode, lokale råvarer transformeres til en velsmagende madoplevelse. Om du overnatter i et af de hyggelige værelser eller ej, kan en tur i deres lækre wellness kan desuden varmt anbefales i forlængelse af et besøg i restauranten – og du er sikker på at være kommet ned i gear. Du kan finde alt info om Strandhotellet, som du behøver, her

ETLY KLARBORG – Nisserne spreder julestemning i butikken og på gården 

De karakteristiske og charmerende nisser, designet af Etly Klarborg, er allerede på plads i butikken i Hune og på gården i Moseby. Nissehuset på gården summer af liv og nissedrillerier alle fire søndage i advent, hvor julemanden ligeledes spreder julestemning. Lad dig inspirere på Etlys webshop, i butikken og på gården, hvor du desuden finder helt særlige nisser, som kun findes der. Se den danske webshop her, den tyske webshop her og følg med på deres Facebookside her.

MOTEL HUNE – Føl dig hjemme i de unikke lejligheder 

Forlæng juleoplevelsen i Blokhus på Motel Hune, hvor du har mulighed for at leje en fuldt udstyret lejlighed inkl. opredning, med plads til 2-5 personer. Der er plads til hele familien og lejlighederne indbyder til hygge og samvær i både skov og på strand, der ligger lige i ”baghaven.” Pak tasken og tag familien under armen – og nyd et ophold tæt på et væld af juleshopping, spisesteder og oplevelser for alle aldre. Hjemmesiden finder du her og Facebooksiden kan du følge her.

BLOKHUS SALT – Lad smagene udfolde sig 

Lækre, lokale råvarer er altid en favorit, når der skal kredses ekstra for madlavningen eller gives en gave, der med sikkerhed vil blive mødt af et smil hos modtageren. Blokhus Salt har typisk 50-100 forskellige salte på hylderne – mange blandet med krydderurter fra egen have. Kig forbi gårdbutikken og lad dig inspirere til en velsmagende jul, værtindegave, mandelgave eller forkælelse til dig selv. Du finder deres hjemmeside her

Læs om fantastiske oplevelser og events