Nyheder
imported

Fokus på Fårup Sommerland – en succesfuld sæson

Europas 2. bedste forlystelsespark slår igen dørene op til høstfest for hele familien i uge 41 og 42 – hvor der også er mulighed for  at overnatte på det populære Hotel Fårup.

Høstfest

Fra fredag den 14. oktober til søndag den 23. oktober (kl. 10-17) slår Fårup Sommerland dørene op til et brag af en høstfest. Her er der sjove, skønne, hyggelige – og uhyggelige – oplevelser for hele familien. Og så er alle de større forlystelser i parken naturligvis åbne.

Høstfesten byder blandt andet på Kragelunds Skibsværft, hvor du kan opleve en helt ny verden med skræmmende uhygge og gys. Er du mere til de lidt roligere aktiviteter, kan du besøge Landbrug og Fødevarers udstilling, hvor det vil være muligt at hilse på en landmand og nogle søde dyr. Du kan også deltage i familieskattejagt og hygge dig ved bålet.

2. bedste forlystelsespark

Fårup Sommerland blev i september kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark af det internationale anerkendte tidsskrift ”The Kirmes & Park Revue”. – Det er klart, at jeg både er stolt, taknemmelig og glad i dag. Vi har i Fårup gennem en halv menneskealder arbejdet målrettet og hårdt for at skabe et nordjysk fyrtårn – og det føler jeg i allerhøjeste grad, at vi nu bliver belønnet for. Prisen er en anerkendelse af, at vi leverer gode oplevelser til vores gæster. Og så er jeg naturligvis også yderst tilfreds med, at vi bliver lagt mærke til i international sammenhæng – det varmer i allerhøjeste grad en nordjydes hjerte, siger Søren Kragelund.

”Fuldbooket” Hotel Fårup i højsæsonen

Det nye Hotel Fårup er kommet rigtig godt fra start med en belægningsprocent på over 90 procent i højsæsonen. Hotellet, der åbnede den 4. maj i år, har allerede opnået særdeles flotte belægningsprocenter de første fire måneder. I maj, juni og august havde hotellet en belægningsprocent på cirka 60 procent, og i juli var den over 90 procent. – Et af de overraskende aspekter har imidlertid været, at vi allerede har haft mange ikke-skandinaviske gæster. Vi har naturligvis rigtig mange nordmænd og også en del svenskere, hvilket vi forventede. Men at vi har haft en lang række gæster fra eksempelvis Spanien, Grønland, Schweitz, Østrig, Storbritannien, Indien, Belgien, Italien og Finland, har overrasket os noget – naturligvis i positiv henseende, siger Søren Kragelund, administrerende direktør i Fårup Sommerland.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events