Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Foredrag med Anne Hjernøe på Ingstrup Efterskole

Drømmer du om at slippe af med overflødige kilo? Og få inspiration til sund mad der mætter? Er du inspireret af Anne Hjjernøe? Så ta' med til foredrag på Ingstrup Efterskole torsdag den 6. februar, som også tager dig med bagom tv-produktionen: "Anne og Anders på tur".

Kom og hør røverhistorier om Anne & Anders på tur

Drømmer du om at slippe af med overflødige kilo? –  og få inspiration til sund mad der mætter og sætter gang i forbrændingen? Så bør du overveje at tage til Ingstrup Efterskole torsdag aften den 6. februar, hvor TV-kok og journalist Anne Hjernøe – kendt fra tv-programmer som "AnneMad", "Anne & Anders på tur" samt "Frilandshaven" – gæster efterskolen for at komme med et meget personligt og underholdende foredrag.

Book billetter online HER

Foredraget, torsdag den 6. februar,giver i 1. del inspiration til en sundere og stærkere hverdag, hvor det handler om at få smagen ind i dit måltid, så du bliver ordentlig mæt. Derudover kommer Anne med  tips, tricks og idéer til at komme af med de overskydende, flæskepuder. I dette meget personlige og underholdende foredrag fortæller Anne Hjernøe om, hvordan hun selv slap af med de overflødige kilo, der havde sneget sig på efter nogle travle år, i madens tjeneste. Her er ingen løftede pegefingre, men plads til alle der drømmer om et sundere og lettere liv. Men der er mere.

For aftenen er så at sige inddelt i 2 dele, hvor den anden del byder på en helt vildt spændende aften, som tager tilhørerne med helt ind i maskinrummet på en tv-produktion, der stik imod alle tendenser gik hen og blev en stor succes. De fleste kender sikkert Anne Hjernøe fra de mere end hundrede tv-programmer hun har medvirket i, fra hele verden. Men hvordan laver man en tv produktion fra start til slut? Hvem får alle de gode idéer, og hvordan fører man dem ud i livet? Hvordan er det at arbejde og bo, så tæt på sit hold, på den anden side af jorden. Anne fortæller råt for usødet om serier som Frilandshaven, AnneMad og temalørdagene med Anders Agger. Du kommer til at høre fortællinger om de døre der åbnede sig i Iran, Vietnam og Bosnien, om benspænd og ”overfrakker” og ikke mindst om spiselige insekter, levende, flåede frøer og tilberedningen af tekstikler.

Gå ikke glip af dette imponerende foredrag til kun kr. pr. person 195,- på Ingstrup Efterskole, torsdag den 6. februar kl. 19-21.

Book billetter online HER

Du kan også hente billetter fysisk på Ingstrup Mejeri og i Bogbrugsen i Ingstrup. 

Tilmeldingsfrist: Onsdag d. 5. februar 2020 kl. 16:00

Foredraget arrangeres af Ingstrup Bogby i samarbejde med Ingstrup Efterskole

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events