Nyheder
imported

Fortællinger fra Ghita Nørby i Hune

Nu inviteres publikum til at nyde Ghita Nørbys små fortællinger, anekdoter og historier fra et langt liv på scenen – i Haven i Hune d. 29. juli.

"At være her i Haven i Hune er at få en Livsindsprøjtning af alt det bedste i Verden. – Hune Haven er sjælens have. Du kan le og forundres og overraskes uafbrudt." – Ghita Nørby, sommeren 2014

Tekst: Louise Kande

– Hun er en god ven, en trofast gæst og en inspirerende og sprudlende kvinde, som forstår værdien af kunst, kultur og kvalitet. Sådan sagde Arkitekt Claus Bonderup, da vi spurgte ham, hvorfor Ghita Nørby skulle underholde i haven d. 29. juli.

Arrangementet

Når publikum inviteres til Ghita Nørby og Lars Hannibal ”i ORD OG TONER” fredag d. 29. juli i Atelieret, venter der dem en en aften hvor Danmarks store skuespiller Ghita Nørby bla. vil læse nogle af hendes favorit eventyr af H.C.Andersen og underfundige og livskloge fabler af La Fontaine, i Johannes Møllehaves sprudlende oversættelse.  Guitaristen Lars Hannibal vil skabe laguner af eftertænksomhed med smukke og populære toner fra det klassiske guitarrepertoire.

 – Eventyrene, fablerne, de små anekdoter og historierne, fra et langt liv på scenen formidles til publikum i en intens og intim atmosfære, hvor man sandsynligvis fornemmer vores årelange venskab, fortæller Claus Bonderup.

Ghita Nørby har en god fornemmelse for haven og er tryg og særdeles godt bekendt med området.  – Hun  ved, hvor hun er, og hvad hun står for. Hun har en helt unik evne til at tilpasse sig den stemning der er i haven. Hun underholder  – og det er altid en overraskelse, hvad hun kan finde på.  Gæsterne kan glæde sig til den spontanitet, hun kommer med, og desuden den dialog der naturligvis må opstå med gæsterne, afslutter Claus Bonderup.

Fakta:

Anne Justs – Haven i Hune, er en blomstrende og arkitektonisk smuk oase. Haven er anlagt af blomstermaler Anne Just og hendes mand, Arkitekt Claus Bonderup. Anne Just afgik ved døden i 2009, men året forinden overdrog hun og hendes mand Claus Bonderup haven og dens huse til Fonden Anne Justs Have.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events