Blokhus

Fremtiden for Strandvejen 5 er uvis

Restaurant Kancelligaarden er ikke på adressen længere

Bygningen på Strandvejen 5 – beliggende lige op ad Blokhus Torv, står tom, og hvad der nu skal ske er fortsat usikkert.

Indtil for nylig var den forpagtet af Jochen Elsner. Han stod bag Restaurant Kancelligaarden Café & Brasserie, som åbnede i begyndelsen af 2023, men den drives ikke på stedet længere.

Indehaverne af bygningen – ægteparret Anne König og Ole Bach Jensen, som også ejer og driver Café Peace på Boulevarden i Aalborg, er derfor i gang med at se på mulighederne i den historiske bygning, der har den helt centrale placering op ad byens torv.

Lige pt. er det dog åbningen af café på Aalborg Teater, som trækker al deres opmærksomhed, så der har ikke været så meget tid til at lægge planer for, hvad der skal ske fremadrettet.

Cafe peace

Har nydt at drive café i Blokhus

Anne König fortæller til Blokhus Avis, at de for nylig var på besøg i Blokhus, og den følelse det vakte i dem har også ført til, at de har kigget hinanden dybt i øjnene og spurgt sig selv, om Café Peace skal tilbage til Blokhus.

-Vi er super glade for Blokhus, og havde også en fantastisk forretning i byen. Vi gør os nogle tanker, men der er ikke nogen endelig afklaring. Det forventer vi at nå frem til, så snart vi får lidt luft. Åbningen på Aalborg Teater tager al vores tid, og vi skal lige forbi den milepæl inden vi kan planlægge yderligere, fortæller den travle erhvervskvinde.

Café Peace åbnede i Blokhus tilbage i foråret 2021, og de nåede at drive café fra stedet i 2 sæsoner inden de måtte se sig nødsaget til at fokusere på forretningen i Aalborg. Restauranten har plads til 100 spisende gæster indendørs og 120 udenfor på de to tilhørende terrasser, hvoraf den ene grænser op til Blokhus Torv. Bygningen blev forud for åbningen i 2021 renoveret med nyt køkken, nye toiletter og indbydende interiør.

Læs om fantastiske oplevelser og events